Vihjeitä

Viihtyisä huoneisto kattavan remontin jälkeen

Viihtyisä huoneisto kattavan remontin jälkeen

Tämän talon omistaja annettiin sisustusstudion Obra de Evan käsiin uudistaakseen taloa kokonaan. Se on vanha rakennus vuodelta 1929, joka jaettiin pieniin huoneisiin. Väliseinät purettiin uuden jakelun rakentamiseksi nykyisten tarpeiden mukaan.

Tavoitteena oli saavuttaa avoin ja leveä tila, jossa luonnollinen valo kiertää. Tarvittiin myös säilytystilaa räätälöityjen kaapien avulla. Katsotaanpa mikä tulos on.

Valokuvat ja projekti: Evan työ.

Mainonta - Pidä lukemista kohdassa Kaikki yhdessä

Hallista pääsee olohuoneen, ruokasalin, työalueen ja keittiön yhteiseen tilaan. Luonnollinen valo on plus. Lisäksi Evan työ suunnitteli puuportaiden järjestelmän, jonka kautta terassille pääsee kahden pystysuuntaisen ikkunan kautta. Heidän välissä pieni huonekalu.

Yleiskuva ja luonnollinen valo

Tällä talon alueella huonekalut on räätälöity niin, että ne ovat täysin integroituneita ympäristöön.

Pystyikkunat

Ikkunat, joiden kautta terassille pääsee parin askeleen kautta, integroitu täydellisesti koristeluun. Kuolleita tiloja on käytetty räätälöityjen huonekalujen kanssa. Yksi niistä on varattu audiovisuaaleille.

Keittiö avoin olohuoneeseen

Näkymä olohuoneesta keittiöön ja eteinen lattian alaosassa. Keittiössä on luonnollinen valo. Se tulee itsenäiseksi puolikorkean seinän kanssa, joka tukee huonekaluja ja sohvaa. U-muodossa jaoteltujen huonekalujen edessä ruokasalina pöytä ja tuolit.

Sama värivalikoima

Puolikorkeus seinä määrittelee keittiön alueen. Sohva lepää siinä.

Sama jalkakäytävä koko talossa antaa yhtenäisyyden. Sama väriyksikkö säilytetään myös sisustussuunnittelussa.

Ruokasalin yksityiskohta

Kevyt, laajennettava lasipöytä ja kaksi tuolia. Tässä pistorasiassa näet liukuoven, joka tekee hallialueesta itsenäisen.

Oleskelualue

L-muotoinen sohva clade-sävyllä ja neliöinen pöytä tummasta puusta.

Työalue

Oli tarpeen integroida pieni toimisto taloon. Evan työ päätti sijoittaa sen olohuoneeseen, ikkunan viereen.

Tukikirjasto

Kirjahylly tukee sekä työaluetta että aulaa.

Pukuhuone

Talon yksityisimmälle alueelle on jo luotu pukuhuone, jossa on kaapit ja valkoiset lakatut rintamut. Hän suunnitteli Obra de Eva -talossa toisen mukavan kaapin halliin.

Kaapien sisätilat on suunniteltu millimetriin omistajien tarpeiden mukaan.

Makuuhuone

Makuuhuoneessa pääty oli suunniteltu räätälöityyn wenge-puuhun, kahdella kynttilällä Tolomeo molemmilla puolilla sänkyä. Pöydät ovat kaksi hyllyä tai korbellia integroituna ja lentävinä.

kuten

Kaapien etuosa sänkyä kohti avautuu keskialueelle, jotta TV on asennettu.

Kylpyhuone

Näkymä kylpyhuoneeseen sinisellä ja terveysvärit valkoisella. Valittiin värivalikoima, joka antoi puhtauden ja raikkauden tunteen. Suihkukopissa on puolikorkeus seinä ja kiinteä lasi, joka valaisee huonetta.

Altaan edessä peilikuu.

Pesupinta

Kylpyhuoneessa, verhon takana, wc: n vieressä, pesula on sijoitettu pesukoneelle ja kuivaajalle.