Toiset

Remontoitu huoneisto näkymä laiturille

Remontoitu huoneisto näkymä laiturille

Tämä talo, joka sijaitsee Águilasissa (Murcia), on täysin muutettu. Huoneisto sijaitsee yhdessä alueen vanhimmista rakennuksista, mutta näkymä laiturille ja linnaan sekä maagiseen valoon. Tämän talon omistaja annettiin Roma & Ro-studion käsiin muuttaakseen kodin unelmiensa kotiin.

Uudistuksesta vastaavan tutkimuksen tavoitteena oli saada jakeluun valoisuutta, ajankohtaisuutta ja toimivuutta. Tätä varten käytännöllisesti katsoen kaikki väliseinät, joiden avulla lattia alun perin purettiin (huoneet kaikki hyvin pienet), purettiin.

Uudistuksessa huoneiden terassit sisätiloihin sisällytettiin, jotta saataisiin mittarit ja mukavammat tilat. Pääterassi pidettiin yllä, näkymistä. Paremmin suunnitelluilla tiloilla luonnonvalo jakautuu älykkäästi koko kasvien alueelle.

Jakelu on seuraava: olohuone, terassi, keittiö aulalle, makuuhuone integroidulla kylpyhuoneella, toissijainen makuuhuone ja vieraskylpyhuone.

Valaistusprojektin on allekirjoittanut LMA Iluminación.

Valokuvat: Isabel Escauriaza, sivustolta Ebom.com

Mainonta - Jatka lukemista terassin alla

Pieni ylellisyys huoneistossa, terassilta näkymä laiturille ja Águilasin linnaan, Murciaan.

Pöytä ja jotkut tuolit sekä aamiainen, lounas ja illallinen voittavat.

Ruokasali maun menneisyyttä

Pöydän ympärille valituille kappaleille. Mutta sekoituksella tyylejä nykyisellä seinällä kiinnitetyllä sivupöydällä.

Lisäksi työssä löydettiin ilmasta jätetty rakennuksen rakenteen palkki, joka asetti teolliseen muistiinpanoon.

Puiset tuolit, jotka sijaitsevat pöydän lyhyimmissä päissä, kuuluvat omistajan vanhemmille.

Ruokasalin yksityiskohta

Koristelu haki lämpöä ja tyylien sekoitusta.

Näkymä ruokasalista: menneisyyttä ja nykyisyyttä samassa ympäristössä.

Valaisimen on suunnitellut Roma & Ro.

Paljon valoa

Nykyinen sivupöytä täydentää ruokasalin. Ikkunassa vaalea valkoinen verho, joka siirtää valoa hämärtämättä huonetta.

Pelastetun työn pylväs

Uudistuksessa ilmestyneestä paljaasta palkista tulee näkyvä elementti olohuoneessa, joka rajaa ruokailutilan ja tekee siirtymisen tämän ympäristön ja olohuoneen välillä.

Lisäksi Roma & Ro suunnitteli järjestelmän antamaan sille vielä entistä tärkeämmän: sisäpuolelle asennettiin kohdevalo, joka antoi kauniita ympäristövalaistuksia yöllä.

Olohuone

Ruokasalin vieressä, rakennepalkin nähtynä molempien ympäristöjen välillä, sijaitsee olohuone, jossa kappaleiden valinnassa on tietty pohjoismainen ilma: sohva, bitaca ja pyöreällä viivalla varustettu apupöytä.

Suurin osa talon huonekaluista on Ikeasta ja Maisons du Mondesta, paitsi erityiset osat, kuten sohva, uudistuksen vastaavan studion verhoilijan mittatilaustyönä.

Ympäröivät ikkunat

Uudistuksessa hyödynnettiin kaikkea talon saamaa luonnollista valoa. Siten olohuonetta ympäröi luonnollinen valo, joka pääsee ikkunoiden läpi.

Kaihtimet ovat automaattisia - niitä käytetään kytkimellä - valotulon avaamisen ja sulkemisen helpottamiseksi.

Nauti

Terassilla lattia on vaihdettu. Se on päällystetty harmaalla posliinilla, kuten talon sisätilojen sävyllä. Visuaalista jatkuvuutta on haettu.

Pieni taidegalleria

Talon omistajat ovat taiteen ystäviä, joten Rome & Ro loi erityisen etuosan: audiovisuaaliset tuotteet sijaitsevat penkkikaapilla, maalaaman kehyksen alla, jota tukevat kaksi karkeasta puusta valmistettua hyllyä.

Gallerian yksityiskohdat

Galleriana epävirallinen tapa miettiä suosikkimaalauksiasi.

Hyllyt yksityiskohdat

Paksut puiset hyllyt, joissa seinässä L-muotoiset kiinnikkeet. Ne tukevat kuvia, jotka on asennettu samanaikaisesti television seinälle.

Keittiö

Keittiö on yhteydessä aulan aulaan, tavalla, joka on hänelle avoin. Lattialla tilojen merkitsemiseksi on käytetty erilaisia ​​pinnoitteita (keittiön laatta ja käytävän lattia).

Valkoinen kokonaismäärä vallitsee, mutta sitä lämmittää puun käyttö konkreettisissa yksityiskohdissa.

Se ei ole kyllästynyt korkeisiin huonekaluihin, vaikka siinä on tarpeeksi säilytystilaa.

Uusin kosketus on teräksisistä laitteista.

Seinäverhous

Keittiön seinässä viistetty laattatyyppinen mittari.

Koristeelliset yksityiskohdat

Yksityiskohta koristeesta keittiössä: liesituulettimen vieressä on puinen hylly, joka lämmittää vallitsevaa valkoista. Ja luonnollisten järjestelyjen vihreä kosketus.

Keittiö on elossa!

Monitoimi saari

Keittiö luonnollisella valolla, koristeellinen plus.

Lisäksi saari on monipuolinen ja liikkuva elementti.

Monipuolinen, koska työpinnan laajentamisen lisäksi on aamiaisbaari ja pikaruoka ruokapöydän pidentämisen ansiosta.

Ja liikkuva, koska siinä on pyörät.

Siinä on varastomoduuleja.

Avoin keittiö

Kaksi metallista jakkaraa, puiset istuimet, saarella.

Tässä näkymässä voit nähdä väliseinät, jotka rajoittavat tilaa, mutta ilman ovia.

Keittiön valaistus pinnoitteet

Koko talon lattia on harmaa vinyylilattia, väri, joka kesti terassin vuorauksessa, vaikkakin posliini, joka kestää sään.

Keittiössä vuori vaihdettiin sen alueen rajaamiseksi ja käytettiin kuusikulmaista laattaa, joka sulautuu puun kanssa samoihin muotoihin, kuin jos ne sopivat molemmat materiaalit palapelinä.

Samaa laattaa käytettiin kylpyhuoneissa.

Makuuhuone väliseinällä

Tässä huoneessa on erittäin huomaavainen elementti. Se sijaitsee aivan avoimen keittiön edessä ja siinä on runsaasti luonnollista valoa. Keittiössä on myös luonnollinen ljuz, vaikka ikkuna on pienempi.

Sisustussuunnittelijat suunnittelivat alkuperäisen järjestelmän, joka ylläpitää makuuhuoneen yksityisyyttä estämättä valon virtausta. Läpinäkymättömän osion sijasta luotiin nestekidelasiaukko. Painikkeella se kytkeytyy päälle, niin että se tulee läpinäkyväksi ja päästää valon läpi tai sammuu ja muuttuu läpinäkymättömäksi.

puhtaus

Valkoisena romanttisena ilmalla valituille kappaleille.

Päämakuuhuone

Yksinkertainen: sänky, yöpöydät ja niche seinällä, käytetään puiset näkymät hyllyt.

Yhdessä päässä on liukupinta-ovi, joka on yhteydessä kylpyhuoneeseen.

Talon koko valaistusprojekti on toteutettu upotetulla LEDillä. Sisäänkäynnin ja olohuoneen lattialle lisätään valaistus kiertoalueiden merkitsemiseksi.

Yöpöydissä Roma & Ro: n suunnittelemat häkkilamppuvalaisimet ja hehkulamput.

Valkoiset tekstiilit

Valkoinen vuodevaatteet lisäävät makuuhuoneen puhtauden ja rauhan tunnetta.

Kampauspöytä tai työpöytä

Ikkunan edessä, makuuhuoneen nurkassa ja kaapin vieressä, pukeutumis- tai työkulma vanhanaikaisella pöydällä ja suunnittelijatuolilla.

Pukeutumispöydän yksityiskohdat Makuuhuoneen valaistus Makuuhuoneen valaistus Liukuovet kylpyhuoneeseen

Pääsy kylpyhuoneeseen, jota häiritään makuuhuoneessa, on liukuoven kautta. Kaikki talon ovet ovat alkuperäisiä, vaikka ne on lakattu valkoisella.

Erittäin lämmin kylpy

Valkoinen on hallitseva, vaikka pesualtaan etuosa on erittäin lämmin, ja siinä on puhallettu työtaso, ylikuormitettu allas ja säilytyskorit lattialla.

Altaan etuosa

Kylpyhuoneiden seinissä on käytetty mittarina samaa valkoista viistettyä laattaa kuin keittiön seinissä. Täältä näet kuinka seinä on peitetty vain keskikorkeuteen saakka.

Puinen työtaso on sama, jota käytetään keittiön saarella ja olohuoneen hyllyillä.

Materiaalien sekoitus

Jotta pääkylpyhuone ei olisi kylmä, valkoista kuumentavat tekstuurit on yhdistetty. Pesualtaan etuosassa olevat korit, työtason puu ja suihkualueella käytetty tiili.

Matkustamossa

Yksityiskohta wc-hytistä yhdessä talon kylpyhuoneissa.

Olohuone ja terassi ennen uudistusta Hall ennen uudistusta Keittiö ennen uudistusta Pesutupa ennen uudistusta Keittiö ennen uudistusta Makuuhuone ennen uudistusta Makuuhuone ennen uudistusta