Tiedotus

Monitoimi parvi Välimeren rannalla

Monitoimi parvi Välimeren rannalla

Välimeren rannalla, trendikkäällä Santa Catalina -kaupungin kalastusalueella Palma de Mallorca- tämä parvi on puhtain New Yorkin tyyliin: diaphanous, with teräspalkit, korkeat katot ja hieno hoito kaikissa yksityiskohdissa. Alkuperäinen asettelu sisälsi pitkän käytävän ja pienet huoneet. Arkkitehti Christine Lejalla, joka oli suunnittelutoimiston, arkkitehtuurin, konseptin ja projektijohtamisen Bconnected toimistosta, ei ollut helppoa, mutta heti remontin aloittamisen jälkeen hän löysi vanhan purjevene maston ja 5,2 m korkean katon rauniojen välissä. . Ja hän tiesi mitä tehdä parvi, se oli jo mahdollista.

Alkuperäisen kodin purkaminen oli lähtökohtana arkkitehdille, joka sitoutui projektiin niin monimutkaisena kuin henkilökohtaisena haasteena. Hänen hienostunut ja vaativa asiakas asui Hongkongissa ja toivoi muuttavansa Baleaarien saarelle löytääkseen monitoimisen talon, jossa asua ja työskennellä samanaikaisesti. Ja niin se oli. Raunioiden välissä ilmestyi, mikä olisi myöhemmin parven keskipiste, purjelaivan vanha masto. Kun Christine Leja löysi lisäksi sisäkattojen alkuperäisen korkeuden, joka oli piilotettu töiden alkamiseen saakka, hän löysi uuden kodin suunnittelusta 160 m2. Kun oli poistettu neljäkymmentäneljä tonnia raunua, talo jaettiin uudelleen. Ympäristöt onnistuivat toisiaan, ja olohuone, ruokasali ja keittiö jakavat nyt saman tilan. Lisäksi poikkeuksellinen korkeus, joka oli aiemmin tuhlattu väärien kattojen jälkeen ja joka antoi tukahduttavan tunteen, oli kannattavaa sijoittaa yksi makuuhuoneista rakenteeseen, joka oli avoin olohuoneeseen, johon portaat pääsevät. Mielenkiintoisinta on kuitenkin se, että parven konsepti on ylläpidetty ajan mittaan ja tänään, viisi vuotta tuon kokonaisvaltaisen uudistuksen jälkeen, talolla on jo uusi omistaja.

Nyt sitä käyttää perhe, jonka elämäntapa eroaa ensimmäisestä omistajalta, joka tilasi uudistuksen. Uudet vuokralaiset ovat kuitenkin sopeutuneet täydellisesti tähän eri kodin käsitykseen. Johtopäätös? Arkkitehti Christine Leja voi varmistaa, että hän on voittanut tämän ammatillisen haasteen.

Salonki vinkkejä:

Uudessa parvella on runsaasti luonnonvaloa ikkunan vieressä sijaitsevan olohuoneen - talon laajimman ilmapiirin - läpi tulevan valon ansiosta.
Puusepäntyöt valittiin harmaamaalattu puu. Yhdistettynä teräspilarit, anna ilmaa
Teollisuudesta asumiseen.
Sohvapöydän puu yhdistyy täydellisesti valkoinen väri joka hallitsee aulassa. Jopa harmaat ikkunaprofiilit sopivat ympäristöön.

Mainonta - Jatka mezzanine-teräsrakenteen lukemista

Kun palautettiin alkuperäinen kattokorkeus yli 5 metrillä, saatiin todellinen ja visuaalinen amplitudi. Uusien mittojen ansiosta parvi tehtiin 5,5 tonnin teräsrakenteeseen.
Ulosteet Schwung Home -yhtiöltä ja Bloomingville-yrityksen keittiövälineet, ostettu Bconnectedistä, missä myös keittiönkaapit valmistettiin mittatilaustyönä. Kodinkoneet Siemensiltä ja Elicalta. Hanat, kirjoittanut Zucchetti.

Pyöreä pöytä

Eri kuvioilla varustetut sohvatyynyt, koriste-esineiden monimuotoisuus ja erilaiset värit antavat huoneelle erittäin henkilökohtaisen tunnelman, joka valaistaan ​​täydellisesti verhoilla. Mitattava pyöreä pöytä on Bconnectedistä, kuten vanha matto ja vaaleanpunaiset nojatuolit, palautuneet. Lattiavalaisin on peräisin Haysta.

Keraaminen peura

Huone ottaa erityisen roolin lotf, avoin tila, jossa ympäristöt seuraavat toisiaan. Siinä jokainen, jopa pienin, elementti on tärkeä. Kolme valkoista keraamista hirviä ovat Bconnectedistä.

Pehmeät nojatuolit vaaleanpunaisessa

Onnistunut yhdistelmä Pala vuosikerta, kuten vaaleanpunaisella verhoillut istuimet, antavat alueelle väriä
jossa valkoinen on vallitseva, molemmissa
Sohvat kuten seinät ja katot. Valkoiset sohvat ja nojatuolit aaveGervasonista. Tyynyt, Maison de Vacancesilta, ostettu Organic Studiosta. Sohvapöytä, ostettu Belgiassa. Villahuopa, myytävänä Teixidorsissa.

Toimiva ja moderni keittiö

Keittiö, toimiva ja moderni, säilyttää valkoisen värin ja puun, jotka ovat olohuoneessa vallitsevia. Erinomainen ratkaisu molempien ympäristöjen integroimiseksi samaan kerrokseen, rei'itetty.

Luonnollinen tammilattia

Luonnollinen tammilattia on ensisijaisesti vastuussa kodikkaasta ilmapiiristä, joka talossa hengitetään. Sitä yhdistävät maalauksissa ja muissa tarvikkeissa vallitsevat lämpimät värit. tuolit Muovinen sivutuolikirjoittanut Charles & Ray Eames. Ruokapöytä on valmistettu Bconnectedista.

Poikkeuksellisen korkeat katot

Yksi parven pääominaisuuksista on poikkeuksellisen korkea katto, joka on tuettu kunnostamisen yhteydessä löydetyn purjeveneen vanhaan mastoon. Se tuli pian kaikkien myöhempien koristeideoiden keskukseksi.
Bconnectedin antiikkiset puiset kynttilänjalat.

Punaiset tyynyt

Pyöreä ruokapöytä Ripaus väriä ovat valkoisten tuolien punaiset tyynyt.

Sininen ruudullinen ja tyynyt

Talon korkeus sallittiin järjestää makuuhuone ullakolle. Siihen pääsee joidenkin teräsportaiden kautta. Pinta-ala on rajattu lakalla identtisellä rakenteella. pleedi siniset ja tyynyt, Maison de Vacancesilta, jotka on ostettu Organic Studiosta. Matto on kotoisin Bloomingvillestä ja pukeutunut lipasto on Bconnectedistä.

Capitoné verhoiltu pussi

Makuuhuoneen jakauma salli lepoalueen sijoittamisen takaiskuun. läheisyys
seinistä lisää läheisyyden tunnetta, mutta riittää, kun katsot poispäin kohti muuta tilaa tarkistaaksesi huoneen tilavuuden, kerrottuna luonnollisella valolla ja lattian peilillä. Bconnectedistä: pellavavuodevaatteet, pouf capitoné-verhoilu ja kupariflekso. Hay-viltti. Tyynyt, kirjoittanut Maison de Vacances.

Vanha matto

Antiikkilattiamatto, hankittu Bconnectedistä. Laatikot, Bloomingvilleltä. Kylpyhuoneessa: jakkara, myös Bloomingvilleltä; pyyhkeet ja korikori, Zara Home.

Puinen kylpyhuone

Valkoinen ja puu. Sen yhdistelmä on parven vakio kaikissa huoneissa, myös makuuhuoneissa - jotka jaettiin uudelleen saadakseen runsaasti tilaa - ja kylpyhuoneissa.

Pohjakerros

Pohjakerroksen jakelusuunnitelma.

Ensimmäinen kerros

Ensimmäisen kerroksen jakelusuunnitelma.