Tiedotus

Kirkas uudistus

Kirkas uudistus

Sijaitsee Madridin alueella La Latina, tämä kerros aloittaa uuden vaiheen uudistuksen jälkeen toteuttaa arkkitehti Vanesa García Calvo Rosell. Sen korkeat katot ja tyylikkäät listat säilyivät, mutta kaikki muu muuttui, jotta saataisiin moderni ja toimiva koti. Jakelua muokattiin siten, että olohuoneen kolmelta parvekkeelta tuleva valo pääsi muihin huoneisiin. Siksi pääsy saliin tapahtuu nyt kahden aukon kautta; Ovia ei ole. Toinen avain kirkkauden lisäämiseksi Se oli suuren keskushallin luominen, joka artikkelii koko talon ja erotti yhteiset tilat yksityisistä. Tämä suuri tila, joka hyötyy kahden ikkunan terassille tulevasta valosta, integroituu hämmästyttävän luonnollisuuteen saliin, työkulmaan ja keittiöön. Yksi huonekalu, jonka edessä oli 8 lineaarista metriä valkoista, mahdollisti sen. Varustettu kaapilla: aulassa sijaitseville suojille ja työkulman hyllyille on myös reikiä laitteiden asentamiseen. Optimaalisen jakelun ja uuden tammilattian lisäksi, joka yksin uudisti talon, arkkitehti toimitti tilat huonekaluilla ja yksinoikeudella ja käytännöllisillä yksityiskohdilla.

Ruokasalissa puinen paneeli, joka peittää seinän näyttävillä viljoillaan, on ylevä tausta pohjoismaisille tuoleille ja lasipöydälle. Kaksi muuta hienoa ideaa oli kaksipuolinen eteinen hallissa, joka erottaa sisäänkäynnin työkulmasta, ja aamiaisbaari keittiössä; molemmat, uteliaisesti, optimoivat tilan käytävillä. Makuuhuoneessa on myös useita mukautettuja osia: japanilaisella paperilla korostettu puinen pääty ja pystysuorilla säleillä varustettu seinä, joka merkitsee lepoalueen ja pukuhuoneen erottelua.

Kylpyhuoneissa päälliset ovat päähenkilöt. Pääosassa valkoinen laatta korostaa kylpyammeen seinämän peittävän lasin oranssia väriä, kun taas toisessa kylvyssä vihreä laatta on täydellisen raikkaan pursetta. Molemmissa käytetyssä päällysteessä on harmaamaalattu itsetasoittava laasti, joka tarjoaa jatkuvan pinnan ja siisti kuvan, täydellisen vastapisteen gresiittiliitosten muodostamaan ristikkoon. Molemmissa kylpyhuoneissa valittiin samantyyppinen pesuallas. Moderni ja suorakaiteen muotoinen muotoilu, joka purisminsa vuoksi on nostalginen ja mielenkiintoinen; Suurten ja kehyksettömien peilien lisäksi, jotka luovat tilavuuden tunteen.

Mainonta - Jatka lukemista Salonissa

Kaksi veistoksellisen lasipöydän välityksellä erotettua sohvaa muodostavat olohuoneen, joka nauttii runsaasta luonnonvalosta, jonka vivahteissa on valkoinen verho. Verhoilun tumma väri sopii yhteen alkuperäisten pöytäjalkojen kanssa, myyttisen suunnittelun, jonka Isamu Noguchi on luonut neljäkymmenenluvulla. Sohvat, La Oca. Maljakko, Diedro. KA Internationalin tyynyt. TMA-mallivalaisin, kirjoittanut Santa & Cole.

Ruokasali

Paneelityylinen tammiseinä antaa lämmön ja näkyvyyden ruokasalille. Vaikuttavat puun raidat kiinnittävät huomion ja parantavat tuolien ja lampun muotoilua. Vasemmalla baarikaapin ovet, joka vie vanhan patterin onton. Charles & Ray Eamesin - 1900-luvun kahden näkyvimmän suunnittelijahahmon - vuonna 1950 luomat tuolit olivat ensimmäinen muovista valmistettu teollisuusvalmistus.

Oleskelualue

musta, se on leikattu räätälöidyn kirjahyllyn etupuolelle, pyökkiin. Arkkitehti Vanesa García Calvo Rosell suunnitteli oleskelutilalle kirjahyllyn, joka sijaitsee television keskellä; alla, jäähdytin ja yläpuolella, split-tyyppinen ilmastointilaite. Seinä on valaistu teollisilla seinävalonheittimillä, valkoisilla ja pitkällä varrella, tyypillinen ikkunoiden korostamiseen käytettävälle ulkovalaistukselle. Irsapin Tesi-jäähdytin, klassinen malli; ihanteellinen uudistuksissa. Valokuva Ashimoto-sarjasta, kirjoittanut César Ordóñez.

Moderni tyyli ruokasalissa

Vielä pois päältä, jousituslamppu erottuu ruokasalissa mustasta väristään ja valtavasta sävystään. Tämä tila lisää siten nykyistä taipumusta valaista talon näkyvimpiä ympäristöjä suurella mittasuunnitelmalla. Santa & Colen GT8-lamppu. Habitatin valkoiset maljakot antenneista ja musta kynttilänjalka. Matto lähettäjä Zara Home.

Hall ja toimisto

Hall on monipuolinen tila, jolle luotiin työalue. Jakeluavain on vapautettu kaksipuolinen sivupöytä, joka jakaa huoneen kahteen ympäristöön. Toisella puolella se on konsoli, jossa on kolme laatikkoa ja kääntyvä ovi, ja sen takana on peili. Toisaalta se on apukalustus, joka tarjoaa enemmän varastointitilaa toimistolle. Tässä ympäristössä, joka on piilotettu ensi silmäyksellä sisäänkäynnistä sivupöydän ansiosta, on työtaso kahdelle ja mukautetulle kaapille.

Kaksivärinen keittiö

Keittämisen etuosaan valittiin kirkkaan punainen, varustettu lukuisilla laatikoilla ja laatikoilla; ja vastakkaisella seinällä olevalla valkoisella, joka keskittää suurimman osan laitteista ja kaapista. Niiden välissä arkkitehdin suunnittelema käytännöllinen aamiaisbaari sijoitettiin tammean. Ikean keittiökalusteet. Synteettinen työtaso, Silestone. Bell, Pandosta. Delonghi-kahvinkeitin, Nespresso-kapseleilla.

Keittiön kaapien edessä

Habitat-valaisimet ja -välineet. Ondan jakkarat, yrityksestä Stua. Gravent, Hervent, kallistusikkunat, alumiinia.

Viileämpi ympäristö

Vihreässä laatassa tehtävän laatoituksen avulla oli mahdollista luoda täydellinen raikkauden tunne tässä kylpyhuoneessa. Ripustettu ja suorakaiteen muotoinen pesuallas tislaa nykyaikaisuutta ja on samalla mielenkiintoinen. Toisin kuin kivitavaroiden hyvin merkityt liitokset, itsestään tasoittuva laastipäällyste ja harmaa epoksimaali erottuvat. Tämä sementin, hiekan ja kemiallisten lisäaineiden seos tarjoaa jatkuvan pinnan ilman haavoja ja kuvastaa arkkitehdin sitoutumista materiaalinnovaatioihin. Gresite, myytävänä Azulejos Peña. Vero-pesuallas, yrityksestä Duravit. Jäähdyttimen pyyhekuivain Pareo-malli, valmistaja Irsap.

Päämakuuhuone

Luonnolliset sävyt ovat linkki lepoalueella käytettyjen eri materiaalien välillä. Niistä erottuu japanilainen paperi, joka tekstuurinsa avulla välttää tasaista koristelua ja tarjoaa lämpöä. Sen sijaan koivun päätypinnan sileä pinta ja lattialla sisal-matto, jossa on hieno solmu, joka tekee kulutuspinnan pehmeämmäksi. Arkkitehti Vanesa García Calvon suunnittelema koivuvanerista valmistettu pääty. Levitä Tolemo Micro, valmistajalta Artemide. Japanilainen paperi, Villa Victoria. Maljakot, Diedro. Sisal-matto, KP: ltä.

Makuuhuone pukuhuone

Puinen seinä, jossa on pystysuorat säleet peräkkäin, erottaa visuaalisesti pukuhuoneen lepoalueen, johon pääsee kahden liukuoven kautta. Tämä muotoilu ja pyöreällä lasikuitulampulla varustettu lamppu muodostavat dueton, joka tuo ainutlaatuisuuden ja glamourin makuuhuoneeseen. Arkkitehdin suunnittelema hila koivuvanerista. Ruudullinen kirjonta, kuvio. Silkki tyyny, Antennista.

Kylpyhuone jaettuna lasiseinällä

Oranssilla lakattu lasi rikkoa kylpyhuoneen kromaattisen tasaisuuden ja mukauttaa sisustuksen. Kylpyammeen seinämästä tulee siten keskipiste ympäristössä, jossa valkoinen on vallitseva. Käytännöllinen markkinarako kylpyammeen ja pyyhelämmittimen vieressä osoittaa, että kaikki oli suunniteltu yksityiskohtaisesti tässä tilassa. Roca Vythos-kylpyamme. Pyyhkeet ja kylpygeelit, Texture.

kylpyhuone

Lasiovi, jossa on ovi, erottaa ja kommunikoi pesualtaan etuosan ja kylpyhuoneen alueen, jaetun kylpyammeen ja suihkun kanssa, jossa on sprinkleri, heijastuu peilistä. Laatoitetut seinät laattojen kanssa ja työtaso pohjalaatalla ovat valkoisia pintoja, jotka yhdessä seinästä seinälle -peilin kanssa luovat tilavuuden ja kirkkauden tunteen. Vero-pesuallas, valmistaja Duravit. Gresite, valmistaja Peña Tiles. Suihkualus, jossa Ipe-puulattia ulkokäyttöön, valmistaja Mateca. Mukautettu näyttö, Femar-lasitavara. Jäähdyttimen pyyhekuivain Pareo-malli, valmistaja Irsap.

PLANO

Pinnoitteiden moninaisuus: öljyllä käsitelty tammi, mikä tekee yleisistä alueista lämpimämpiä; sisal-matto, joka pehmentää makuuhuoneen jalanjälkeä; ja kylpyhuoneissa homogeeninen laasti laajentaa tilaa.

Uudistusratkaisut:
- Visuaalinen jatkuvuus saavutetaan käyttämällä puuleluviilua, joka esiintyy esimerkiksi olohuoneeseen pääsyaukkoissa. Sivut ja katto päällystettiin tällä materiaalilla; resurssi, joka parantaa ja integroi heidät kokonaisuuteen.
- Huonekalut Kahdeksan lineaarista metriä, jotka on suunniteltu talon keskitilaan, oli ratkaiseva tällaisen toiminnallisen jakauman saavuttamiseksi. Hall, kirjoituspöytä ja keittiö hyötyvät suuresta säilytyskapasiteetista.


Video: Israel konferenssi: Nouse ja ole kirkas, Pekka Sartola klo "Israel vuonna 5776" (Kesäkuu 2021).