Vihjeitä

Omakotitalo, jossa puutarha

Omakotitalo, jossa puutarha

Avaruuden, toiminnallisuuden ja valon hankkiminen olivat Agustínin ja Cristinan, tämän omistavan parin, päätavoitteita yhden perheen talo kahdessa kerroksessa sijaitsee laitamilla Barcelona. Alba Alonso, alma mater Sen toteuttamisesta vastasi Nordhom-sisustusstudio. Pohjakerroksessa, uima-altaan puutarhan vieressä, olohuone-ruokasali - nykyään yhtenäinen ja aikaisemmin erotettu askelmalla - sijaitsi keittiö, tutkimus, kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja autotalli. Ensimmäisessä kerroksessa, josta pääsee portaikkoon, on makuuhuone pukuhuoneella ja integroidulla kylpyhuoneella, tutkimus ja parvi.

Uudistuksen lähtökohta määräytyi omistajien oletuksen perusteella: he halusivat yhteinen tila yhdistää olohuone, ruokasali ja keittiö nauttiaksesi kokouksista ystävien kanssa, mutta luopumatta huoneiden itsenäisyydestä. Se saavutettiin yhdistämällä olohuone ruokasaliin kunnioittamalla niiden välisen katon epätasaisuutta ja rajoittamalla tiloja; ollessasi keittiössä a läpikuultava liukuovi, joka pidetään avoimena tai suljettuna tarpeiden mukaan. Keittiö jaettiin uudelleen ansaitsemaan toimisto ja ylimääräinen säilytystila. Uusien valkoisten huonekalujen valinta teki niistä isomman ja kirkkaamman. Pohjakerroksen kylpyhuoneet kunnostettiin kokonaan. Ensimmäisessä vain portaat kunnostettiin. Yleisten huonekalujen osalta valittiin pohjoismainen tyyli funktionaaliset huonekalut, jotka sekoittuvat viisaasti joihinkin muotoilukappaleisiin ja toisiin klassisempaan tyyliin.

Osittainen uudistus:
Talo jaettiin yleensä menestyksekkäästi, joten vain muutamat pohjakerroksen yksityiskohdat vaihtelivat ja huomio kohdistettiin tarkkaan materiaalien ja viimeistelyjen valintaan. Omistajat halusivat alakerrassa yhteisen tilan, joka oli hermokeskus kokousten järjestämiselle; Siksi olohuone ja ruokasali yhdistettiin, ja
Keittiössä annettiin mahdollisuus liittyä duoon liukuoven kautta. Tämän oven ja olohuoneen suurten ikkunoiden ansiosta luonnollinen valo pystyi kiertämään ilman esteitä tämän alueen läpi, josta oli miellyttävä näkymä puutarha. Vanha keraaminen lattia korvattiin puu ja seinät maalattiin valkoisiksi valon pääsyn maksimoimiseksi. Huonekalut ovat utelias sekoitus pohjoismainen tyyli joitain klassisempia kappaleita, jotka omistajat ovat esittäneet.

Mainonta - Jatka lukemista Great Venanals -kohdassa

Tämän omakotitalon olohuoneessa suuret ikkunat, jotka ovat kiinni, antavat yksityisyyttä ja ovat avoinna, voivat nauttia vaikuttavasta puutarhasta, jolla on uima-allas. Suuriin ruukuihin sijoitetut kasvit jatkavat miellyttävää ja raikasta ekologista tunnetta sisäpuolella. Klassiset sohvapöydät Ikkunan vieressä oli olohuone, jossa oli kaksi sohvaa ja kaksi pientä pöytää, yksi matala ja yksi ylimääräinen. Molemmat sisään
Tummalla puulla ja lasilla on suuri sentimentaalinen arvo ja ne antavat tunnelmalle tietyn klassisen ja tyylikkään ilman. L-muotoiset sohvat: Kaksi mallia, samankokoisia ja verhoiltuja, asetettiin L-muotoon ja avoinna ruokasalille, joka sijaitsi alaosassa. Molemmissa tiloissa ruskeat värimelmat jatkuvat, aina pöydän pimeästä beigeihin ja paahdettuihin tekstiileihin, koriste-tarvikkeisiin, lamppuihin ja parkettilattiaan. Molempien sohvien välillä, sivupöytä
teakki jalustajaloilla, valmistaja Ethnicraft.

Ilmastointi

Keittiöön päästävän ovivuoran päälle oli asennettu ilmastointilaite, hiljainen ja vähäinen kulutus, pienten musiikkikaiuttimien reunuksella. Olohuone yhdistyy keittiöön liukuoven kautta lasipaneeleilla, jotka mahdollistavat luonnollisen valon täydellisen liikkuvuuden ja suuremman tai pienemmän yksityisyyden riippumatta siitä, onko se avoin vai suljettu.
Malli ilmastointilaite Invertteri Etherea 5 jaettu, Panasonicilta.

Jatkettava puinen pöytä

Olohuoneen toisella puolella oli toimiva ruokasali, joka muodostui laajennettavasta puupöydästä, jota ympäröivät tuolit ja johon mahtuu kuusi henkilöä. Teak-ruokapöytä, valmistaja Ethnicraft. Tumma rottinki-tuoli Melissa, kirjoittanut Vincent Sheppard, myytävänä www.archiproducts.com

Viehättävä takka

Pladurin vanha malli, joka jakoi huoneen kahteen tilaan, on korvattu toisella minimalistisella suunnittelulla, jossa kello on valaistu nauhalla
ledit ja marmori askel maan sävy. Sen vieressä oli TV ja stereot. tulisija Brooklynof www.chimeneaspio.com

Pohjoismainen tyyli

Seinälle oli kiinnitetty huonekalu, jossa oli ovia ja laatikoita, jotta säilytät ja olisit käsillä pöytäliinat, astiat ja ruokailuvälineet tarvitsematta muuttaa keittiöön. Sen selkeä pohjoismainen tyyli menee naimisiin erittäin hyvin olohuoneen sohvien kanssa. Sen yläpuolella seinävalo valaisee alueen. Tammilauta aaltoyrityksestä Ethnicraft.

Laminaattilattia

Puu ja rottinki ovat keittiössä sijaitsevassa ruokasalissa valitut materiaalit. Sekä pöytä että tuolit ovat valkoista lakattua puuta. Istuimille asetettiin pehmeät solmut evästeet. Riippuvalaisin polttimo, rottinki ja pyökkipuun Teo -tuolit kokoelmasta Atelier n / 7 kirjoittanut Vincent Sheppard, vuonna www. archiproducts.com. Toimistosta on raikkaat näkymät uima-altaalle lasikotelon ansiosta, joka myös helpottaa aikuisten tarkkailua, jos uimapuolella on lapsia. Jälleen kerran kasvien ja pakkaustyyppisten kaihtimien läsnäoloa arvioidaan, samoin kuin olohuoneen, joka on vastuussa valon seulomisesta pöydässä istuessa.
Meisterin laminaattilattia www.maia-otto.com

L-muotoinen keittiö

Keittiö muutettiin kokonaan ja uuden L-muotoisen jakelutilan kanssa saatiin aikaan. Vanhat tummat huonekalut antoivat tien muille pehmeässä harmaassa, modernissa ja tyylikkäässä muodossa. L: n lyhimmälle etuosaan sijoitettiin pesuallas ja siihen hylly, jota valaisti kolme ripustettua kohdevaloa, jotka keskittyvät paljastettuihin, olipa sitten astiat tai pöydät. Huonekalut, kirjoittanut Santos.

Antelias työalue

L: n pitkänomaisimmassa etuosassa oli keraaminen liesi ja lähempänä ikkunaa työalue. Laatikot ja kaapit levitetään ylös ja alas määrittämään säilytystilan. Yläkalusteen alle asetettiin LED-kaistale, joka valaisee työpintaa.

Semi-piilotetut laitteet

Paneeliseinä piilottaa jääkaapin, pesukoneen ja astianpesukoneen ja altistaa uunit. Taustalla toimisto. Oikealla takaisku tuli minikirjastoon ja ovi kommunikoi puutarhan kuistilla. Kodinkoneet, Siemensiltä.

Parivuode ja sisäänrakennettu pääty

Pohjakerroksen kahdessa makuuhuoneessa jakauma on käytännössä sama: parivuode, jossa sisäänrakennettu pääty ja kaksi yöpöytää molemmilla puolilla. Kalusteet on varustettu vaatekomerot. Sängyn rakenne Trysil, kalteva pääty ja vastaavat yöpöydät, Ikeasta. Peitto, Zara Home -sivustolta.

Suihkuallas kylpyammeen sijaan

Talon kolmesta kylpyhuoneesta vain pohjakerroksen kylpyhuoneet kunnostettiin kokonaan. Lattiat ja seinät peitettiin keraamisilla laattoilla, kylpyamme vaihdettiin
suihkukopille, mukavammalle ja kuvan suurempaan kylpyhuoneeseen sijoitettiin huonekalu, jossa oli sisäänrakennettu pesuallas. Sen yläpuolella peili ilman kehystä kaksinkertaistaa mittarit. Huonekalut, kirjoittanut Cosmic.

Ensimmäisen kerroksen suunnitelma

Ensimmäisen kerroksen suunnitelma.

Pohjakerroksen suunnitelma

Pohjakerroksen suunnitelma.

Sisäänrakennettu hana

Toisessa, edellistä pienemmässä kylpyhuoneessa toistetaan sama peittokaavio, suihku lasikotelolla, peili ilman kehystä ja sisäänrakennettu hana. Ainoa ero on, että tässä tapauksessa pienikokoiset huonekalut on korvattu lentävällä puisella hyllyllä, jolla on vapautusallas, joka valaisee tilaa. Sanat, Roca-yrityksestä. Hanat, Tresiltä.
Puhaltuneen työtason alla sijoitettiin pieni lipasto säilytystilaan, ja niissä oli käsipyyhkeitä ja kylpytuotteita. Kalusteen pinta on hiukan erotettuna hyllystä, joten se voi sijoittaa päivittäiseen käyttöön tarkoitetut kosmeettiset valmisteet.

Bicolor-portaat

Portaikon avulla pääset yläkerrokseen, joka on aiemmin kunnostettu. Taustalla on ovi, josta pääsee vierailijoille varattuun tilavaan ullakkohuoneeseen. piirteet
pukuhuone ja integroitu kylpyhuone. Oven vieressä kiinteä aukko. Tätä uudistusta käytettiin parkettilattian kiillottamiseen ja käytön vaurioittamien portaiden palauttamiseen. Tätä varten norsunluunvalkoiset palkit maalattiin vastakohtana muuhun rakenteeseen, lakattiin tummanruskeaksi, jotta ne vastaisivat kiillotettujen ja lakattujen askelmien tasoa. Portaikkojen vieressä oli piilossa pienet ovet, jotka antavat tien ullakolle valkoisella lakatulla puulla. Loistava idea!

Valaistu pukuhuone

Vierashuoneessa tila oli varattu pukuhuoneeksi. Seinät peitettiin varustetuilla vaatekaapilla, joissa oli valkoiset lakatut ovet varastointia varten. Kattoikkunan alle sijoitettiin klassinen nojatuoli, joka kutsuu lukemaan.

Paneeliseinä

Makuuhuoneen toisella puolella oli parivuode, vain toisen kattoikkunan alapuolella, jonka avulla voit nähdä tähdet makaamalla sitä. Ylellisyyttä! Molemmin puolin
samanlaiset yöpöydät asetettiin, joihin identtiset hehkulamput lepäävät, ja päätyn taakse asennettiin valkoista lakattua puutaulua, joka kattaa myös osan seinistä.