Vihjeitä

Remontoitu talo, jossa vanhat tarvikkeet

Remontoitu talo, jossa vanhat tarvikkeet

Pitkä käytävä, josta monet ovet lähtivät, hyvin suljetut tilat, joissa valo ei virtaa, seinät gotelolla, alhaiset katot, puulattiat, jotka lohkoivat jokaisen askeleen kohdalla ... Tämä oli panoraama, jolla tutkimus löytyi ITTA ylittämällä Madridin asunnon kynnyksen. "Talosta puuttui leveys, kirkkaus ja tyyli", he sanovat. "Asiakkaat halusivat nykyisen, toimivan ja mukavan kodin", selittävät ja yksityiskohtaiset suunnitelmansa: "Hankkeen painopistealueet olivat kodin täydellinen kunnostaminen ja päivittäminen." Sumennuksen ja uuden talon tekeminen ei kuitenkaan ollut sallittua, koska omistajat halusivat säilyttää klassisen kosketuksen ja tarvikkeet ja taidetta, jotka heillä jo olivat "monien vuosien muistoja".

Tilojen yhtenäistämiseksi ja laajentamiseksi tutkimuksessa poistettiin tarpeettomat käytävät ja seinät ja peitettiin koko talon lattiat puutehostetulla posliinilaatalla, "poikkeuksellisella tavalla viimeistelemään puun ympäristön lämpöä välttäen ärsyttävää melua". Modernisointi saatiin aikaan poistamalla gotelé seinistä ja valo tehtiin nostamalla kaikkea mitä katot pystyivät. Suuri kaksilehtiinen liukuovi on nyt pääsy olohuoneeseen, tila, joka on nyt yhtenäinen ja koristeltu koristeilla, jotka tuovat eleganssia ja ripauksen uudistettua klassicismia, tyyli, joka sekoittuu täydellisesti koriste-asusteisiin, joita omistajilla oli jo ja että suunnittelijat sekoittivat uusia huonekaluja.

Tulos puhuu puolestaan: täysin uusi sisustus, joka ylläpitää kaikki menneisyyden olemukset ja joka yhdistää eleganssia, perinteitä ja nykyaikaisuutta.

www.ittaestudio.com
Valokuvat: Luzestudio

Mainonta - Jatka lukemista alla Uudistettu klassismi

Tämän Madridin asunnon omistajat halusivat säilyttää klassisen tyylinsä (ja niiden lisävarusteet), mutta antaa sille raikkaamman ilmeen. Haaste hyväksyttiin itta-tutkimuksessa.

Hyvin hyödynnetty

Sohvat ja korvakorut, kaikki Vomodin verhoilut Romo-kankaalla, on järjestetty U-muotoon, jotta tila olisi mahdollisimman hyvä.

Keskipiste

Olohuoneen keskellä Creaciones Mollin luonnon travertiinipöytä.

symmetria

Pääsohvan molemmilla puolilla kaksi El Corte Inglés -lamppua antavat ripauksen väriä vastaamaan kilimetriä.

Rauta hyvät

Sivupöydät ovat rautaa, valmistaja Oscar Vautherin.

Liity lyömään

Ruokasalilla ja olohuoneella on nyt sama tila. Pähkinäpöydällä, Rosewood, Wever & Ducré-lamppu, oliivilampuissa.

Tulkitse menneisyys uudelleen

Monet asusteista ja taiteista kuuluivat jo omistajille ja halusivat säilyttää ne, joten sisustussuunnittelijoiden oli jätettävä tilaa heille kunnostushankkeessaan.

Vireessä

Sivupöytä, kuten ruokasalipöytä, on valmistettu pähkinästä ja ostettu Rosewoodista.

Avaa ovet

Talon läpi kulki pitkä ja yksitoikkoinen käytävä. Jotta se saisi dynaamisuutta, sisustussuunnittelijat loivat loistavan pääsyn olohuoneeseen liukuovilla.

Kevyt askel

Ikkunaikkunat antavat valon päästä halliin.

Hyödynnä heikkouksia

Käytävän läpi kulkevaa palkkia on käytetty epäsuoran valaistuksen asentamiseen.

Astu kovaa

Tilat yhdistettiin käyttämällä kaikissa huoneissa samaa lattiaa, posliini-kivitavaraa, jolla oli puutehoste.

Minimalistinen keittiö

Keittiöön valittiin yksinkertaiset valkoiset kaapit.

Päämakuuhuone

Tässä huoneessa vallitsi tilan hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla, jotta saataisiin paljon säilytystilaa.

Väri kosketus

Tyyny on Tailakista ja tarjoaa yhdessä mattojen kanssa vastapisteen seesteisissä väreissä.

Hyvä tuki

Yöpöydät ovat teak, siirtomaa-tyyliin.

Toinen makuuhuone

Tätä tilaa on käytetty olohuoneena.

Kolme yhdessä

Sohvan vieressä kolme puista ja metallista pesäpöytää.

Lukunurkkaus

Tätä ikkunan vieressä olevaa tilaa käytettiin täydellisen lukunurkan luomiseen.

Kukasta kukkaan

Kukkakuvioinen kangas ja vihreät tyynyt antavat värin välin valkoinen.


Video: OMAKOTITALOSSA ASUMINEN - NÄITÄ ASIOITA EMME TIENNEET ETUKÄTEEN (Kesäkuu 2021).