Vihjeitä

Nykyinen tyyli 115 m²

Nykyinen tyyli 115 m²

Heti kun tulet taloon, ensimmäinen asia, joka herättää huomiota on upea terassi, 23 m2 ympäröivä osa talosta. Tämä oli yksi tärkeimmistä syistä, jotka sai nykyisen omistajansa, nuoren sinkun, hankkimaan sen. Asunto, joka sijaitsee Barcelonan kaupungissa Gavássa, Hän täytti kaikki vaatimukset tullakseen kotiin. niiden 115 m2 Ne mukautuvat täydellisesti tarpeisiisi, nauttivat runsasta kirkkautta, upeiden näkymien lisäksi Välimerelle ja vuorille, ja sijaitsevat kaupungistuminen uima-allas- ja puutarha-alueilla. Hän ajatteli pystyvänsä itse huolehtimaan sisustamisesta; asia, josta ei tullut yhtään monimutkaista, koska sen piti vain vangita ajatuksestamme valitut ideat ja ratkaisut. Halusin modernin ja modernin talon, mutta ilman ylimääräistä; Se oli ennen kaikkea toimiva, peruskalusteiden kanssa mukavan ja tilavan ympäristön aikaansaamiseksi. Tausta ei voinut olla parempi: seinien valkoinen väri oli täydellinen saavuttamaan rauhallinen ja rauhallinen ilmapiiri, samoin kuin tuoreet ja kaltaiset huoneet; Lisäksi se on helppo integroida mihin tahansa sisustustyyliin käytetyistä kontrastiväreistä riippuen.

Tässä tapauksessa niitä käytettiin ruskeat ja mustat sävyt; seos, joka ei vain tuottanut erittäin maskuliinista urbaania tyylikkyyttä, vaan myös esti huoneet tulemasta liian kylmäksi. kelluva parkettilattia, auttoivat parantamaan tuota lämpöä. Mutta puun ennakkomaksu ei vähentynyt vain päällysteeksi; omistaja valitsi huonekalut eri sävyissä ja lajikkeissa, ja yhdisti ne vihanneskuitujen kappaleisiin ja pieniin yksityiskohtiin teräksessä ja lasissa; vaikka eri materiaaleista, kaikilla on yhteinen suunnittelu yksinkertaisilla ja hienostuneilla linjoilla. Pukeuttaessaan ympäristöjä hän valitsi ennen kaikkea kankaat ja verhoilu sileät, valkoisina ja raa'ina sävyinä, ja lisätty hienovaraisia ​​ja hienovaraisia ​​iskuja silmiinpistävimmissä väreissä, oranssista mustaan ​​suklaan ja kullan välillä.

Makuuhuoneen kylpyhuone ansaitsee erillisen maininnan; suunnitellut arkkitehti Eduard Esteller, piirteet Kaksi itsenäistä aluetta: suihku ja pesualtaat. Ensimmäinen nostettiin muutaman senttimetrin päässä maasta veden virtauksen estämiseksi ja sisätilat peitettiin tiikkilattialla liukumisen välttämiseksi. Lisäksi se suljettiin läpinäkyvällä lasiseulalla, joka mahdollistaa valon läpikulkemisen. Seuraavaksi asennettiin marmorinen työtaso, johon upotettiin upotukset.

Mainonta - jatka lukemista alla Olohuone oli koristeltu puu- ja kuituhuonekaluilla sekä teräs- ja lasiosilla.

Värivalikoiman suhteen valkoisten ja raa'iden sävyjen verhoilut olivat vastakohtana muihin tummiin, melkein mustiin. Pääseinä, jolla TV lepää, visuaalisesti jakaa olohuoneen ja ruokasalin.

Näkymä olohuoneesta.

Ikkunoihin asetettiin valkoiseksi maalatut puisäleiden kaihtimet, jotka mahdollistavat valon asteikon eri päivisin. Kaihtimet Cado. Inthai-teak-sohva ja sohvapöytä.

Ruokasali oli sisustettu suurella suorakaidepöydällä, teräsrakenteella ja lasikatolla, ja neljällä kuitutuolilla.

Parvi tuolit ja reikä lamppu. Kaikki Inthaista. Pöytä on omistajan suunnittelema. Tarvikkeet, myytävänä Huerta de San Vicente.

Ratkaisu

Keittiökalusteet jaettiin kahdella rinnakkaisella rintamalla; yhdessä niistä laitteet keskitettiin - jääkaappi, levy, uuni ja mikroaaltouuni - ja toisessa nurkka oli varattu päivittäiselle ruokasalille.

Olohuoneeseen sijoitettiin siirtomaa-tyyliset puiset huonekalut, jotka toimivat kirjakaupana.

Lisäksi se on nojatuolin ja lattiavalaisimen vieressä ja muodostaa miellyttävän lukunurkan, joka on täysin integroitu olohuoneeseen. Huonekalut, valmistajalta Inthai. Nojatuolit Cado.

Makuuhuoneessa on runsaasti vaaleutta.

Jotta vältettäisiin liiallinen aurinko tekemästä huoneesta lämmin tai ei kovin kodikas tila, terassille johtavat ovet oli pukeutunut läpikuultavilla verhoilla, erittäin kevyillä. Verhot ja penkki, Cadossa.

Makuuhuone oli sisustettu mustavalkoisilla sävyillä.

Työreuna toimii päätylattana; tässä tuettiin kahta itämaisten kuvioiden kuvaa Inthaista. Tekstuurin peitto. Tyynyt ovat Inoït-tyynyjä.

Hyvä idea

Suihku asennettiin ikkunan viereen erilliselle alueelle, joka on jonkin verran korkeampi kuin muu kylpyhuone. Liukumisen välttämiseksi sisätilat peitettiin teak-lattialla. Lisäksi se suljettiin läpinäkyvällä lasiseulalla, joka mahdollistaa luonnollisen valon pääsyn altaan alueelle.

TALON VÄRIT

Yhdistä puukalusteet neutraalilla taustalla ja tummalla verhoilulla. Ehdotamme Bruguer-yrityksen kolmea sävyä: beige, laatta ja ruskea F8.20.80, E0.50.40 ja E8.20 70.