Vihjeitä

Hyvin henkilökohtainen maalaistalo

Hyvin henkilökohtainen maalaistalo

Paikka asua ja työskennellä. Kun Mariona Bonet ja hänen perheensä näkivät tämän talon, joka sijaitsee El montseny, he tiesivät, että se oli mahtava tilaisuus saada tilava talo keskellä luontoa. Maalaistalossa oli myös lisärakennus, joka toimisi työpajana Bijou Lumières -yrityksen omistajalle, suunnittelijalle ja lamppujen luojalle.

Mariona henkilökohtaisesti hoiti koristeluun. Hänen tavoitteenaan oli päästä eroon tyypillisestä maalaismaisesta talosta, joten hän valitsi herkän tyylin, Ranskan Provencen inspiroima. Kivi- ja sementtiyhdistelmällä pleteroitu julkisivu, tiilinä näketyt kehystysovet ja ikkunat sekä vihreäksi maalatut ulkotyökalut, saavuttivat flirttailevan ranskalaisen tyylin ilman.

Sisustus suunniteltiin vuonna 2003 kaksi tasoa. Pohjakerroksessa sijaitsevat yhteiset tilat: olohuone, ruokasali, keittiö ja toimisto, wc, ruokakomero ja pelihuone. Jakelu läpinäkyvä, ilman väliseiniä, saa nauttia perhe-elämästä - omistajilla on kaksi lasta - valtavassa yhteisessä tilassa. Lisäksi lasitetut ikkunat ja ovet helpottivat vieläkin sulautumista tämän avoimen ja tilavan sisätilan ja puutarhan välillä. Ensimmäinen kerros oli kuitenkin varattu makuuhuoneille ja kylpyhuoneille.

Väri vaikutti eroon kasvien välillä. Vaikka pohjakerroksessa seinät maalattiin harmaalla sävyllä ja kosketti vihreää, ensimmäisessä valittiin lämmin paahtoleipä. Sekä kontrasti tammilattian että paljaiden palkkien katto- ja sisustuspuusepän kanssa, maalattu valkoisella värillä. Täydellinen tausta, jolla huonekalut, enimmäkseen valkoiset, on leikattu kertoakseen ikkunoiden läpi tulevasta luonnollisesta valosta, pukeutuneena vaaleisiin verhoihin.

Mainonta - Pidä lukemista istuinten kohdalla vastakkain

Olohuoneen jakaminen saatiin päätökseen kahdella paikalla ja lisäpöydällä. Sohvan takana oli piilossa konsoli sisäänkäyntiä kohti, joka sijaintinsa vuoksi toimii eteisenä. Ikean nojatuolit. Konsoli, kirjoittanut Blanc D'Ivoire. Kaikki pöytävalaisimet ovat Bijou Lumièresin omistajan, suunnittelijan luomuksia.

Puutarha auringon ja varjon välissä

Taloa ympäröivän puutarhan puut tarjoavat lisäksi mukavuuden: oksalla roikkuva keinu lupaa lasten leikkiä ja nauraa, kun taas vihreästä niittystä tulee herkullinen chill, jossa voit lukea tai levätä keskellä iltapäivää. Filocolore-ruudullinen ja tyynyt.

Jaettu tila

Olohuone, ruokasali, keittiö ja toimisto ryhmiteltiin samaan avoimeen tilaan. Oleskelutila sijaitsi oven oikealla puolella. Sohvan sijainti, selkänoja kohti ruokasalia, auttaa rajaamaan visuaalisesti jokaisen huoneen ilman seiniä. Sohva, Granfortilta. Tyynyt, kirjoittaneet Luzio ja Filocolore. Sohvapöytä ostettiin Ranskasta. Matto, kirjoittanut Nani Marquina. Lattiavalaisin, Vitra.

Visuaalinen jatkuvuus

Katossa norsunluulla maalattujen palkkien peräkkäisyys pidentää syvyyden ja leveyden tunnetta. Itämainen jakkara ja kori ostettiin Kiinasta.

Keittiö ja olohuone perheen asumiseen

Keittiö integroitiin olohuoneeseen, jotta omistajat voivat nauttia lapsistaan ​​niin paljon kuin mahdollista. Oikealla on kaksi suurta puulevyä, jotka talvella suojaavat talon sisätilat kylmältä. Fustería Sibinan mittaamat keittiökalusteet.

Ruokailutila

Kattovalaisin ja matto rajaavat ruokasalille varatun tilan. Mitattava tammepöytä valmistui kahdella erilaisella tuolimallissa: selkänoja, pyöreä ja neliö sekä punainen king-kokoinen näyttö lisäävät ympäristölle dynaamisuutta. Lamppu, kirjoittanut Santa & Cole. Tuolit ostettiin Luziosta. Matto on valmistettu Ambients -yhtiöstä.

U-muotoinen keittiö

Keittiö jaettiin kolmella rintamalla, joten vasempaan seinään kiinnitetyn toimiston järjestämiseen oli tilaa estämättä pääsyä ulkopuolelle. Allas sijoitettiin ikkunan viereen, josta on näköala kuistille. Mesa, kirjoittanut Blanc D'Ivoire. Tuolit, kirjoittanut Luzio. Lamput: Toimisto on Mariona Bonetin suunnittelema, Bijou Lumières; Valkoinen työ niemimaalla on Vitrasta.

Väri muistiinpano keittiössä

Punaiset kaakeloidut mutatiilet rikkovat harmaan määrän ja lisäävät rento ilmaa.

Bicolor-seinät lasten makuuhuoneessa

Paahdettu ja sininen maali vuorotellen lasten makuuhuoneessa. Tämä väripeli lyhentää visuaalisesti tilaa, jonka katot ovat liian korkeat lastenhuoneelle. Ikean huonekalut. Matot, kirjoittanut Nani Marquina. Vuodevaatteet ovat Filocolore ja Ikea; viimeisestä myymälästä ovat myös verhot.

Asuntolan makuuhuone

Päätykatto lisää viehätystä makuuhuoneeseen. Ruskeanvärisellä värillisillä seinillä erottuu kattovalaisin ja pääty, molemmat valkoisena viimeisteltyjä, jolloin niistä tulee ympäristön päähenkilöitä. Valaisimet: katto, Santa & Cole ja päätykappaleessa Bijou Lumières. Peitto, neliöt ja matto, Ambients-yhtiöltä. Vaaleanpunaiset tyynyt, Adriana Barnils, ja tilkkutäkki, Zara, jossa rungot ovat myös.

päätylevy

Mitattava päätylaite sisältää sivupöydät ja ylähyllyn.

Pukuhuone ja kylpyhuone

Makuuhuoneen kylpyhuoneessa pesuallas erottaa pukuhuoneen wc-alueen peilin takana. Ikkunat oli pukeutunut verhoihin keskikorkeudessa yksityisyyden varmistamiseksi ilman, että valoa vähennetään. Huonekalut on valmistettu värjätystä mäntypuusta. Pesuallas, valmistaja Duravit. Pöytävalaisin on omistajan suunnittelema, Bijou Lumières.

Talon suunnitelma ja koristeideat

Ideoita keittiöön
- Niemimaa mahdollistaa työskentelyn kaksoissuunnassa: kohti olohuonetta, jos se on siellä, missä perhe tai ystävät ovat, tai keittiöön, jos kokous tapahtuu siinä.
- Keittiön kunkin alueen valaistus ratkaistaan ​​eri tavalla. Tietoja toimistosta, kattovalaisimella, jossa on lasikyyneleitä ja vuorattu kaapeli, joka lisää glamouria. Niemen turvallisuus - jossa veitsien käyttö lisää leikkausriskiä - taattiin kahdella kattovalaisimella. Ja seinälamppu keskittyy yöllä töihin pesualtaassa.