Kommentit

Ennen ja jälkeen 20 m² kattohuoneisto

Ennen ja jälkeen 20 m² kattohuoneisto

sijaitsevat tämä 20 m² kattohuoneisto Barcelonan keskustassa Sitä tehtiin perusteellinen uudistus hyödyntääksesi tilaa ja lisäämällä lattian alkuperäistä viehätysvoimaa: suorakulmainen suunnitelma valmis kupolissa. Muutoksen arkkitehti oli sisustussuunnittelija Anthony Chevallier (www.le-departement.com). Hänen tavoitteenaan oli siirtää charme luksushotellisarjan omistajan ei tarvitse luopua mukavuudesta, kun tunnet olosi kotoisaksi. Selkeät ideat ja ympäröiminen hyvien ammattilaisten kanssa teki siitä mahdollisuuden opintojen muutos vain puolitoista kuukautta.

Aiheeseen liittyvä sisältö: Huoneisto, joka jokaisella opiskelijalla olisi

Tutkimusjakauma säilyi: vihertävä tila, jossa olohuone, jossa minitoimisto ja keittiö, jakavat metriä. Ja lisäksi, kylpyhuone suihkulla ja makuuhuone, joka asennettiin kupoliin hyödyntää Sagrada Familian näkymiä, joita voi nauttia sängystä yhden ikkunan läpi. Ensin työskenteltiin lattian, seinien, puupalkkien ja keramiikan tekstuurien ja värien suhteen Anna lattialle tyylikäs ja tyylikäs ilma. Tätä varten valittiin luonnollinen tammeparketti, jopa kylpyhuoneessa, mikä antaa talolle lämpimän ja miellyttävän ulkonäön. Seinien värit olivat erittäin kirkkaan harmaita ja vihertäviä sävyjä, poudres, Anthony tykkää heistä niin paljon, koska ne tuovat miellyttävän olon hyvinvointiin ja rentoutumiseen.

Saatat olla kiinnostunut: Flirttaileva "kaivo" Madridin naapurustossa La Latina

Keittiö oli kokonaan uusittu: pesuallas, levy ja huonekalut vaihdettiin suuremman säilytyskapasiteetin saavuttamiseksi ja laitteiden päivittämiseksi. Pesukuivain sijaitsi ulkokonehuoneessa, joka sijaitsi laskuportaiden alla. Kylpyhuoneessa toiset uudistivat klassiset valkoiset laatat beigevärisinä, pesuallas, suihkuseinä ja kaikki hanat vaihdettiin. Lisäksi päätettiin asentaa sama parketti kuin muuhun taloon, vaikkakin erityisellä käsittelyllä. Sisustus, toimiva, Se on varustettu kaikilla mukavuuksilla: kaksinkertaiset ikkunat, ikkunat, ilmastointi, langaton internet…

Mainonta - jatka lukemista oven alla ...

Tämä vain 20 m2: n ullakko piilottaa erityisen sisustuksen. Tutustu askel askeleelta muutoksen, jonka sisustussuunnittelija Anthony Chevallier toteutti. Sisäänkäynti ovi maalattiin ulkopuolelta tyylikkäällä tummanharmaaksi.

Ennen: Yhdyskäytävä

Näin näytti ullakun sisäänkäynti ennen uudistusta pienellä kalusteella varustetulla työkulmalla.

Jälkeen: Opiskelu- ja oleskelunurkkaus

Sisäänkäynti Sisältä se maalattiin vaaleanharmaaksi vastaamaan huoneen katossa olevia puupalkkeja. Aulassa oli sisäänrakennettu vaatekaappi liukuisilla lasiovilla; Pieni laatikko piilottaa valolaatikon.

Olohuoneessa seinän sivupöydät ja penkki poistettiin, sen sijaan televisio ripustettiin ja tehtiin räätälöity pöytäpöytä savustetulla lasikuorella, johon sisältyy laatikko ja ovi avaimella wi-fi . Tämä nurkka valmistui jakkaralla ja lasipohjaisella pöytävalaisimella; molemmat Guaxista.

Malli maalaus Tulivuori harmaa ja Harmaa ritari, allekirjoituksesta Valentine.

Jälkeen: Hall palkkien kanssa

Sohva- ja hyllytyöt.
Pääosassa työseinät säilyivät, mikä toimii pohjana sohvalle, jolla on verhoiltu patja ja vastaava capitoné-selkänoja. Seinälle asetettiin räätälöityjä hyllyjä, joihin lisättiin lämpimän valon LED-valoja, jotka tarjoavat epäsuoran valaistuksen yöllä. Gastón ja Daniela, sohvan verhoilu. Luonnollinen tammiparketti, yrityksestä Anticato.

Palautus- ja käsitellyt palkit.
Huolimatta sen selvästä heikentymisestä päätettiin palauttaa huoneessa olevat puupalkit. Tätä varten ne käsiteltiin ja maalattiin samalla olohuoneen seinän ja ovien mattaharmaalla sävyllä. Ikkunassa, joka tarjoaa huoneelle luonnollista valoa, halkaistu Ilmastointilaite, ennen kuin sitä ei ole. Tyynyt, joissa on geometriset vedokset sohvalla, myytävänä www.etsy.com

Ennen: Salonki

Palkkien talteenotto ja olohuoneen seinien tasoittaminen olivat huonon kunnon vuoksi kovaa työtä.

Jälkeen: Salonki

Minigalleria seinällä.
Pienissä tiloissa on parasta olla kyllästämättä koristelua liikaa. Siksi avoin ja olohuoneen edessä sijaitseva keittiöön johtava paljaat seinät koristeltiin vain samankokoisilla maalauksilla ja yksinkertaisella koostumuksella: yksi toisensa alla, diagonaalisesti.

Astu makuuhuoneeseen.
Olohuoneesta ja askeleen kautta pääset kupolissa sijaitsevaan makuuhuoneeseen. Tilavuuden vähentämiseksi päätettiin välttää ovea, joka, mikäli se olisi olemassa, estäisi parivuoden sijoittamisen. Lisäksi se voitti kirkkaudella. Sama luonnollinen tammeparketti, joka oli läsnä koko tutkimuksen ajan, laitettiin lattialle.

Ennen: Makuuhuone

Makuuhuoneessa on etuoikeutettu tilanne kupolin alla, josta on näkymä Sagrada Familialle.

Jälkeen: Makuuhuone kupolin alla

Räätälöidyt huonekalut.
Kupolin sisäpuolella säilytettiin moitteettomasti valkoisten seinien rakeinen osa, joka herättää kipsin karheuden kreikkalaisten talojen sisällä. Siihen sijoitettiin parivuode, joka vie melkein koko tilan ja estää yöpöydät. Sen sijaan ikkunan tasolle järjestettiin päätylauta, joka mitattiin ja jonka sivuilta löytyy joitain flexo-tyyppisiä valaisimia, jotka helpottavat yölukemia. Vuodevaatteet ovat Ikeasta.

Listat, jotka antavat syvyyden.
Kupolin katossa kehitettiin uudelleen kaarevan puun kehät, joiden sisälle piilotettiin lämpimän valon LED-nauhat. Näitä säätelee voimakkuussäädin, jotta voidaan luoda romanttinen ja Zen-ilmapiiri yöllä. Huoneen luonnollinen valo ja tuuletus saadaan kolmen mittauksen mukaisen ikkunan kautta, hyttityyppisillä, rullakaihtimilla. Laatikkojousi ja patja ovat Treca Interiors Paris -yhtiötä.

Ennen: Keittiö

Keittiön varastotilan päivittäminen ja lisääminen oli sen uudistuksen ensisijainen tavoite.

Jälkeen: Hienostunut keittiö

Intohimoinen mattakuvioita kohtaan Anthony antoi itselleen kirkkaan lakan keittiössä, täysin kunnostetun, antaakseen sille kirkkaan ja hienostuneen ilman. Työpinta ja osa etuosaa valittiin tummassa, melkein mustassa sävyssä, mikä antaa nyökkäyksen vastapäätä sijaitsevan olohuoneen sohvan verhoilulle ja lampunvarjostimille.

Jälkeen: Keittiö toimistolla

Irrotettava toimisto.
Yhdessä keittiön vapaassa seinässä taitettava formica-kirjekuori asennettiin vaihtavana ruokapöydäksi. Kun sitä ei käytetä, se taittuu ja tila kasvaa. Pari istuinta, samanlaisia ​​kuin pöydällä, toimivat istuimena. Seinän toisella puolella on kylpyhuone suihkulla.

Lisävarasto
Kaikki keittiönkaapit vaihdettiin ja korvattiin ylhäällä taitettavilla ovimalleilla, joissa oli tilaa uunille ja savunpoistolle, ja alaosassa valittiin suuret laatikot taloustavaroiden, astioiden ja ruokailuvälineiden säilyttämiseen. Ikeasta lakattu keittiö vanilja sävyllä.

Jälkeen: Keittiön valaistus

Taitettava pöytä ja kaksi jakkaraa tarjoavat käytännöllisen toimiston, jossa on suoraviivainen ja valoisa minikeittiö.

Suora ja epäsuora valaistus.
Sivulla oleva ikkuna tarjoaa riittävän luonnollisen päivänvalon ja tarkan ilmanvaihdon kypsennyksen aikana. Taimet järjestettiin koristelemaan poyetetta. Toisaalta keinotekoinen valaistus ratkaistiin korvaamalla edellinen kattovalaisin, joka oli jonkin verran vanhentunut ylemmän kaapin alle sijoitetulla LED-nauhalla ja joka tarjosi lämpimän ja epäsuoran valon.

Ennen: Kylpyhuone

Pienissä kylpyhuoneissa on käytettävä kaikkia reikiä.

Jälkeen: Zen-kaltainen kylpyhuone

Klassiset valkoiset laatat, joissa on vaaleus, korvattiin beige-sävyisillä keraamisilla laattoilla, joiden edessä on aaltoileva rakenne ja sivujen sileä, mikä antaa kylpyhuoneelle täydellisen rentouttavan ulkonäön. Keramiikka, yrityksestä Acocsa Azul.

Vapautettu pesuallas työtasolla.
Vanha upotettu malli poistettiin ja tumma työtaso asetettiin päälle, jolle lepää vapautettu pesuallas putkien ollessa näkyvissä. Kehyksetön peili laajentaa tilaa. Pesuallas, The Bath Pointista. Hanat, kolme.

Varastointi.
Tässä kylpyhuoneessa matala huonekalu oli sijoitettu pesualtaan alaosaan pyyhkeiden säilyttämistä varten, kun taas kosmetiikka sijoitettiin laatikoihin samaan huonekalupalaan tai seinälle olevaan hyllyyn. Balda, Bath-pisteestä.

Uusi viimeistely
Vanha, valkoisilla profiileilla varustettu näyttö korvattiin toisella metallirakenteisella näytöllä, myös suihkualusta, wc ja hanat vaihdettiin. Palkit käsiteltiin ja maalattiin harmaalla, ja ovi korvattiin liukusäätimellä hyödyllisen tilan saamiseksi. Suihkukoppi, wc ja kromattu pyyhekuivain, Roca yritys.

Ullakko Barcelonassa: Asumissuunnitelma