Kommentit

Casa da Lila, talo, jossa aika seisoo

Casa da Lila, talo, jossa aika seisoo

Casa da Lila sijaitsee Silvesin historiallisessa keskustassa, Etelä-Portugalissa. Vaatimaton ja perinteinen julkisivun takana (tyypillinen 1950-luvun talolle) on talo, joka on täynnä valoa ja muotoilua. Sisällä moderni ja nykyaikainen tyyli, jotta oleskelusta olisi erityisen mukavaa.

Kolme korkeutta, joista on upeat panoraamanäkymät kaupunkiin ja kukkuloille, jotka ympäröivät kaupunkia valoa valostavien maxi-ikkunoiden kautta. Terassit ovat täydellinen yhteys ulkoa.

Pohjakerroksessa olohuone ja keittiö sekä monikäyttöinen huone, jota voidaan käyttää myös makuuhuoneena. Kiillotettu betoniportaikko johtaa makuuhuoneeseen puutarhan tasolla. Ja avoin puinen portaikko johtaa toiseen makuuhuoneeseen yläkerrassa.

Lattiat ja seinät peittävät laatat valmistetaan käsin. Kalusteiden suhteen: kappaletta vuosikerta Tunnettujen suunnittelijoiden valitsema, huolellinen valaistus ja tekniikka mukavuuden palvelemiseksi.

ja casadalila.nl
Valokuvat: Da Cruz Photo
Arkkitehtuuri: Studio Arte, Portimão (arkkitehti: João Carrico ja luova johtaja: Arnold Aarssen).
Sisustussuunnittelu: Herman Koppe & Angela Galvão

Mainonta - Lue alla Mukava oleskelualue

Suunnittelukappaleet, muut kerätyt tai vuosikerta ja erittäin kirkas. Tämä on tämän talon olohuone, joka avautuu ulkopuolelle.

Terassit, nouseva arvo

Terassilla on keskeinen rooli sisätilojen yhdistämisessä ulkoa. Ne on sisustettu nautittavaksi aulana.

Kesä- ja talvihuone

Kytketty ulkopuolelle kesällä, avaa ikkunan läpi mazi ja valmistelee talveksi uunin ympärillä.

Tiedot, jotka koristavat

Kuten mustavalkoisten valokuvien kokoonpano huoneen nurkassa.

Suunnittelijahuonekalut

Suunnittelukalusteet ja valitut lamput ovat yleisiä Casa da Lilassa.

Ruokasali

Tyhjä alkuperäinen puinen hylly seinällä.

Ulkoinen yhteys

Näkymä yhdestä ikkunasta, jonka kautta pääset terassille. Lähellä keittiötä, jotta kävelymatkat sen ja ruokasalin ulkopuolen välillä vähenevät.

Keittiö

Suorakulmainen suunnitelma, mutta paljon valoa. Huonekalujen puun viimeistely tekee siitä erittäin mukavan.

Monikäyttöinen huone

Vierashuone tai olohuone. Kulma rentoutua meri-aromilla.

Portaat

Tässä näkymässä näet portaat, joiden kautta yhteen makuuhuoneista pääsee.

Käsintehdyt laatat

Eri pintojen peittämiseen käytetyt laatat valmistetaan käsin maassa, jolla on pitkät perinteet laattojen valmistuksessa.

Mikä tahansa maagisen talon nurkka

Ja hyvin ajankohtainen!

Makuuhuone

Yhteensä valkoinen ja suurella säilytyskapasiteetilla. Kylpyhuone on integroitu lepotilaan.

Toinen makuuhuoneista

Avaa ulkopuolelle suuren ikkunan kautta. Myös valkoisissa sävyissä.

Toinen terassi, toinen keidas

Tällä terassilla huonekalut valitaan lepäämään, rentoutumisalueeksi, jossa on aurinkotuoleja, joissa voit rentoutua tai ottaa aurinkoa.

Hyvin valaistu julkisivu Talon ulkopuolet Ehdoton valaistus

Ehdottava valaistus hahmottaa rakennuslinjat maisemaan.


Video: Curious Beginnings. Critical Role. Campaign 2, Episode 1 (Kesäkuu 2021).