Vihjeitä

Kattohuoneisto terassilla 40 m²

Kattohuoneisto terassilla 40 m²

Sevilla sijaitsee Sevillassa rakennuksen ylimmässä kerroksessa pieni asunto 40 m2 Se esitti useita vaikeuksia sopeutettaessa sitä uuden omistajan elämäntapaan. Ensinnäkin siinä oli vain kaksi ikkunaa ja lisäksi siinä oli liikaa väliseiniä niin, että luonnollista valoa oli niukasti huolimatta erinomaisesta terassista. Tämän panoraaman avulla sisustussuunnittelija Guadalupe Grosso löysi itsensä saapuessaan töihin. Arvioituaan edut ja haitat, hän päätti aloittaa purkamalla kaikki väliseinät ja kun tila oli auki, osoittaa omistajalle talon tarjoamat lukuisat mahdollisuudet pitämällä se ilman lokeroitumista.

Ehdotus hyväksyttiin välittömästi. Nyt kaikki ympäristöt kommunikoivat visuaalisesti muodostaen eräänlaisen L: n; Paitsi wc-alue ja pukuhuone, molemmat piilotettu liukuovilla. Kylpyhuone itsenäistyi myös jalkakäytävän seinän läpi ilman ovea, joka sallii luonnollisen valon pääsyn makuuhuoneeseen. Kun tärkeimmät uudistukset saatiin päätökseen, oli aika valita viimeistely. Omistaja unelmoi tilasta, joka oli inspiroitu puhtaimmasta suunnittelusta, mutta ei halunnut kunnostaa huonekaluja, jotka hänellä oli jo edellisestä kodistaan.

Lisäksi hänen ajatuksensa oli, että kylmät värit, lasi ja metalli viimeistelevät. Näiden ohjeiden ollessa niin hyvin merkittyjä, Guadalupe päätti yhteisymmärryksessä omistajan kanssa käsitellä rakennetta - lattiaa, seiniä ja kattoja - jatkuvana elementtinä. Harmaa väri oli pehmeämmällä alueellaan päällysteille valittu sävy: seinien ja kattojen muovimaali ja keraaminen kivitavara, joka matkii puun viimeistelyä lattialle. Ikkunat valittiin alumiinista, ja melamiini-keittiökalusteet, joissa on metallinen viimeistely, aina tarkoituksella, että nämä yleensä huomion herättävät elementit jäävät huomaamatta. Siksi keittiön korkeat kaapit ja kaikki huonekalut kattoon saakka puuttuivat, koska ne vain vähentäisivät visuaalista tilaa.

Koska rakenne oli tällainen neutraali, vanhat huonekalut voitiin mukauttaa ilman ongelmia; esimerkiksi olohuoneessa sijaitsi vanha intialainen vaatekaappi. Sohvapöytä oli myös helppo integroida ja sohva, verhoiltu voimakkaasti oranssiksi, peitettiin luonnollisen värin pellavapeitteellä, mikä varaa silmiinpistävimmät sävyt lisäyksille.

Mainonta - lue alla. Harmaat sävyt ovat hallitsevat oleskelualueella, sekä päällysteissä että verhoilussa.

Pellavasta valmistettu sohvapeite (KA International). Valkoinen nahkainen matto (Ikeassa). Meridiana antiikkinen vaatekaappi. Kuvan maalannut Magdalena Bachiller. PLANO>

Yksityiskohta

Yksinkertaisista yksityiskohdista tulee osa koristelua; kuten tämä vanhoista lasipurkkeista koostuva kokoelma. PLANO>

Puukalusteet tuovat lämpimän huomautuksen olohuoneeseen.

Puinen sohvapöytä ja lasi. Meridiana-vaatekaappi. Breché-pellava- ja silkkipehmusteet. Kuvan maalannut Magdalena Bachiller. PLANO>

Yksityiskohta ikkunan alle rakennetusta työkirjastosta, joka myös piilottaa ilmastoinnin.

Maljakot eri materiaaleista; puiset ovat Brechén myymälästä. PLANO>

Idea

Kun hallitsevat neutraalit sävyt, kuten harmaa, ilmapiiri oli hieman kylmä; Tämä ongelma ratkaistiin valitsemalla puiset huonekalut, kuten sohvapöytä. PLANO>

Keittiökalusteet valittiin seinän kanssa samanvärisiksi, jotta ne jäisivät huomiotta.

Ne on laminoitu metallipinnoitteella. Kaapit ovat La Pañoleta -keittiöistä. Työtaso on Silestone valkoista ja täydentää, Icha. PLANO>

Makuuhuone saavutti paljon itsenäisyyttä ansiosta moduulikirjahyllystä, joka on valmistettu metallikuutioista, ovilla ja ilman, ja se on kätevä myös säilytystilana.

Kuution muotoinen kylpy. Puuvillapeittopeite myynnissä Meridiana-alueella. Maalauksen on maalannut Magdalena Bachiller. PLANO>

Jalkakäytävien seinä oli ihanteellinen ratkaisu kylpyhuoneen itsenäisyyden lisäämiseksi;

Se takaa yksityisyyden ja antaa luonnolliselle valolle pääsyn koko taloon. Koska wc sijaitsi toisella itsenäisellä alueella, loput kylpyhuone jäi ilman ovea jättäen aukon auki. PLANO>

PLANES

Uudistuksen keskeiset kohdat: Kaikki väliseinät purettiin avoimen tilan aikaansaamiseksi. On vain yksi jalkakäytävien seinä, joka erottaa kylpyhuoneen ja antaa valon.