Vihjeitä

Nykyinen Välimeren pohja

Nykyinen Välimeren pohja

Ennen tämän asunnon uudistamista Valencian Ensanchessa sen 89 neliömetriä näytti olevan paljon vähemmän. Jotkut tilat, kuten sali ja sisustusgalleria, olivat vain läpi kulkevia tai niitä ei käytetty. Kunnes pari nuorta arkkitehtia otti hänet haltuunsa, päätti liittyä tilanteeseen Negrosobreazulin ja Globo Estudion kanssa. Koska se on rakennettu melkein sata vuotta sitten, ei ollut tehty muutamia uudistuksia sen vuoksi, mitä he leikkasivat, repimällä kaikki väliseinät, päivittämällä kaikki tilat ja piirtämällä uuden tehtaan paljon nykypäivän mukaiseksi . Tämän radikaalin muutoksen tavoitteena oli vähentää kierrätystiloja maksimissaan, keskittää päiväaika-alue ja hyödyntää käytettävissä oleva luonnollinen valo parhaalla mahdollisella tavalla. Jotta heistä tulisi totta, he kokosivat olohuoneen, ruokasalin ja keittiön samaan tilaan, josta syntyy makuuhuone kylpyhuoneella, huone, jossa työskentelytila ​​ja wc.

He valitsivat välimerellisen tyylin asumiseen, käyttämällä paljon puuta sekä neutraaleja ja lämpimiä sävyjä. Monet huonekaluista tehtiin räätälöityinä tilan hyödyntämiseksi ja yhdistettiin muihin kappaleisiin, joita löytyi Sederestä, Ikeasta, El Corte Inglésistä. H&M Home, Zara Home. Kenay ja elinympäristö. Uudistuksen aikana he joutuivat uhraamaan alkuperäiset hydrauliset lattiat, koska ne olivat erittäin huonossa tilassa, mutta he halusivat pitää ne mielessä lopputuloksessa, kehystää ne, jotka he voisivat säästää ja katsoa nyt huoneeseen. Tämä projekti on onnistunut sovittamaan entisen ja nykyisen, toiminnallisuuden ja kauneuden.

www.negrosobreazul.com
www.globoestudio.es
Valokuvaus: David Zarzoso www.davidzarzoso.com

Mainonta - jatka lukemista nykyisen Välimeren alueella

Tämä Valencian satavuotisjuhlavuokraus elää toisen nuoruutensa Negrosobreazulin ja Globo Estudion tutkimusten johtaman kattavan uudistuksen ansiosta.

Kaikki hyötyy

Läpikulkuvälit poistettiin ennen mitään muuta käyttöä. suurentaa muita huoneita.

Aiempi läsnäolo

Remontin aikana alkuperäisiä hydraulisia lattioita ei voitu pelastaa, mutta heidät kunnioitettiin kehystämällä ja ripustamalla osa niiden laattoista.

salonki

Huoneet yhdistettiin muodostamaan suuri päiväalue, jossa oli paljon valoa.

Ruokailu ja keittiö

Valkoinen ja puu yhdistävät tilat.

Hyvin hyödynnetty

He suunnittelivat useita räätälöityjä huonekaluja hyödyntääkseen tiloja ja vastaamaan asukkaidensa tarpeita.

Minimalistinen keittiö

Valkoinen on kiistaton päähenkilö.

Tule sisään ja nukku

Ruokasalin vieressä on makuuhuone.

Osittain

Toisen värin maalattu pohjalauta toimii päätykappaleena.

Custom kaapit

Kylpyhuoneen kylpyhuoneen käytävälle asennettiin sisäänrakennettu vaatekaappi.

kylpy Applied Boys

Näkymä toisen makuuhuoneen tutkimusalueelle.

puhtaus

Riipustetut huonekalut, iso peili ja valkoinen laajentavat tilaa visuaalisesti.

Sisäilma

Näkymä olohuoneesta keittiöstä, etualalla.

Kaikki rauhallinen kone