Kommentit

Tässä talossa jakelu hyödyntää täysin luonnollista valoa

Tässä talossa jakelu hyödyntää täysin luonnollista valoa

Tämä on Madridin asuinalueella Aravaca talo puutarhalla, joka esittelee jakelua, koristelua, puusepänteoksia, pinnoitteita ja installaatioita. Sen omistajat, ranskalainen pari, jolla on kolme lasta, johon labradorikoira liittyi töiden aikana, uskoivat projektin sisustusstudioon Reforminthouse, muodostaneet Daniel ja Ana Eloísa, erikoistuneet uudistuksiin, joilla on ”lisäarvo” - he huomauttavat. Kuten he sanovat, "se oli 80-luvun talo, jota oli käytetty toimistona, kokonaisilla seinillä, hyvin persoonaton ja vanhentunut." He lisäävät puhetta: "Laitamme saappaamme tekemään mitä pidämme parhaiten: muuttaa tiloja. ”Tätä varten he suunnittelivat uuden, diapoogisemman jaon” aina tarkoituksenaan laajentaa tiloja ja hyödyntää luonnollista valoa. ”Siksi pohjakerros on nykyään tila, jolla on useita ympäristöjä: sisäänkäynti, olohuone, ruokasali ja iso keittiö, jossa on saari, joka kommunikoi ja erottaa puusepän ratkaisujen kanssa.

Esimerkiksi kaksoislevyinen liukuovi liittyy sisäänkäynnin ja olohuoneen kanssa tai oven, jossa on jo olemassa olevista yksisivuisilla tiloilla varustettu ovi, joka on mitoiltaan liukupaneeli, avaa tai sulkee olohuoneen ruokasaliin "tarpeen lisää tai vähemmän läheisyyttä. ”Toinen studion luoma tilapäinen ja plus sisustussuunnitteluratkaisu on lasitettu metallikotelo, joka mitoillaan 4 x 3,20 m rajaa visuaalisesti keittiön ja pidentää näkymää ruokasalista Saako kaksi huonetta saada leveyttä. Reforminthouselle se on "tyylin kanssa viestinnän piste".

Lopputulos paljastaa toisen menestyksen: värin käyttö. Tutkimus kertoo meille syyn: ”Se on perhe, joka on omistettu matkustamaan paljon työstä ja iloistaan ​​ja jolla on talossa lapsia, joten väri pienillä iskuilla oli tarpeen. Sitä pelataan lukkosepän ja kirvesmiehen kanssa tummanharmaat ja neutraalit seinät, ja halusimme keskittää huoneen turkoosi edelle, jonka teimme yli kymmenen näytettä, kunnes löysimme etsimäsi raikkauden raikkauden. ”Huoneiden kromaattiset kontrastit ovat yksi sen tunnusmerkeistä, samoin kuin lämmin kiinteä viistetty ja luonnollisesti lakattu tammilattia, joka antaa tiloille visuaalisen jatkuvuuden. Koristeluun päätellen ”se on selkeän pariisilaistyylinen talo, joka johtuu materiaalien käytöstä sekä klassisten ja nykyaikaisten huonekalujen sekoituksesta. Asiakkaat - muistakaa - antoivat meille suuren vapauden ideoiden kirjoittamisessa, ja aina halusimme, ettei sitä ladata, vaan että meillä olisi ranskalaisen tyylin viehätys ja hienous. ”

Tyylikkäät yksityiskohdat tästä projektista:
Sisäänkäynnin koristelistat ovat talon alkuperäisiä. Tutkimus oli oikein lisäämällä ne huoneeseen, jotta ympäristölle annettaisiin hienostuneempi ilma ja lisäksi visuaalinen jatkuvuus kahdelle huoneelle. Olohuoneessa, sinisellä maalatut seinät viimeistelevät, ne ovat komea plus.

Puu- ja rautapuusepät räätälöivät pohjakerroksen sisustuksen. Olohuoneen kaksi ovea - suurin niistä oli jo talossa - maalattiin antrasiittiharmaaksi, jotta saavutettaisiin nykyaikainen ilme ja kromaattinen harmonia metallikotelon kanssa, joka korvaa perinteisen väliseinän.

Tammilattia, jossa leveät ja erittäin pitkät säleet, sekä valkoiset seinät ovat luoneet valoisan ja lämpimän asteen, joka antaa mahdollisuuden lisätä kontrastien värejä - erittäin intensiivisiä - ja monipuolisia kuvioita. Tyyli-oppitunti: Keraamisen maton ja parketin luonnollisuus keittiön työalueella.

Mainonta - jatka lukemista alla puutarhassa

Täydellinen irrotettava kulma, koristeltu parilla ulkokalusteilla, joissa on säleet ja tyylikäs harmaa patina. Istuintyynyllä tuoli saa mukavuutta
ja tekstiilien kanssa se päivitetään.

Maisons du Monden Toucan-tyyny. Pyyhe, laukku ja espadrilles, Zara Home.

Ulkona aula

Kuistilla on optimoitu L-muotoinen työsohva, joka patjojen ja tyynysekoituksen kanssa tulee huonekalupalaksi, jolla on visuaalinen kiinnostus, jopa eksoottinen. Se on ympäristö, joka on viihtyisä seinien, säleiden paneelien ja markiisin suojauksen savivärin kanssa, mikä saavuttaa viileämmän lämpötilan kuumina aikoina. Korostamiseksi parketti antrasiittisävyllä antaa ulkoa nykyaikaisemman ilmeen.

Pussit, lyhdyt, ruokailuvälineet ja olki pamela, Zara Home -sivustolta. Maisons du Monden tyynyt ja patjat. Yhdistelmä synteettiset lattiat, kirjoittanut Leroy Merlin. Sohva ja paneeli ovat Reforminthouse-studion kuvioita.

Kyllä, väri

Ulkoiluvälineillä, niin kauan kuin ne sekoittavat erilaisia ​​ääniä, on voimaa välittää ylimääräistä energiaa ja hyvää tärinää. Täällä, työkalut, Zara Home, on särkymätön. Lyhty on samasta yrityksestä

Vaikutus

Sisäänkäynnistä löytyy mahtava kuva, jossa on loistavia läsnäolokappaleita: useita aurinkopeilejä, siili kattovalaisin ja taustalla laajamittainen karppitapetti, joka antaa tilalle ylimääräisen annoksen väriä ja dynaamisuutta.
Paperi, Osborne & Little.

Aikaisemmille omistajille kuuluva pöytä palautui; marmori kiillotettiin ja jalat käsiteltiin ja maalattiin.

Toiminnallinen ja hyvin nostettu

Olohuone on yhteydessä sisäänkäynnin kanssa kaksinkertaisen liukuoven kautta, upotettuna väliseinään ja maalattu antrasiitinharmaaksi koodilla
RAL 7016. Korosta tässä kuinka jakauma
huonekalu helpottaa kiertoa luomalla kulkualue lineaaristen hyllyjen ja nahkatuolien väliin. Pystypatteri, Hudson Reediltä.

Moitteeton estetiikka

Hallin sisustukselle on ominaista seesteisyys ja tasapaino, jotka painostavat koristeiden tyylikkyyttä, tutkittua kehysteoksen koostumusta ja kirjaston suunnittelua; Kaikkien näiden tekijöiden liitto luo tyylikkään ympäristön.
Hyllyt on suunnitellut Reforminthouse-studio.

Nahkatuolit, Art Leather -tuotteita. Pepe Peñalver tyynyt. Koristeelliset oliivipuut, sininen maljakko, afrikkalaiset kulhot, damajuanat ja turkoosi pallo, valmistaja Guáimaro.

Valkoisena ja sinisenä

Toinen kuva huoneesta, jonka tärkein oleskelutila on etualalla ja toinen lukeminen taustalla. Korostamiseksi sinisen seinän silmiinpistävä kontrasti valkoisen kanssa ja toisen oven mitat kehyksillä, jotka yhdistävät sen ruokasaliin.

Art Leather -sohva ja nojatuolit. Tyynyt: brodeerattu, Harlequin, suorakaiteen muotoinen, Maisons du Monde ja sitruunankeltainen, Ikea. Sohvapöytä ja ylimääräinen pohja, De Baró. Wallapopin kautta hankitusta sivupöydästä, kirahvit, Guáimarolta ja Mercer-lamppu, Marsetilta. Matto, KP: ltä.

Uusia klassikko

Nahkasohva voi hankkia täysin erilaisen ilman sekoituksella tyylikkääillä sävyillä. Tässä tapauksessa useista väripurskeista se tulee iloisempi ja kesäinen. Sohva, kirjoittanut Art Leather.

Estetiikka ja toiminta

Tutkimuksessa suunniteltiin räätälöity pääty, joka integroi palkkien lisäksi useita markkinarakoja - kolme kummallakin puolella - yöpöydäksi ja hyllyksi. Halu
omistajista, se on kipsiä, ei DM.

Ylimääräinen oleskelualue

Jos olohuone on suuri ja lattia sen sallii, on hyvä idea varata tila, jota käytetään luku- ja / tai televisiokulmana, leikkipaikkana, jos lapsia on, tai työalueena. Vuodesohva ja pouf, kirjoittanut Pilma. Tables, kirjoittanut La Redoute Interieurs. Matto, kirjoittanut El Rastro.

Tyylikäs ruokasali

Pyöreä, valkoinen Macael -marmoripöytä, koristeltu hienolla asetelmalla, verhoiltujen tuolien lämpö ja ranskalaisessa antiikkiliikkeessä hankittu kultainen ja musta kattovalaisin, muodostavat hienostuneen, retro-modernin ilmeen.

Tuolit, Pilmasta. Kynän, pallon ja maljakon muotoiset kultaiset kynttilänjalat Guáimarosta. Reforminthouse-tutkimuspöytä, joka myös projisoi lasikotelon.

Asetelma viehätys

Lisää tyyli huonekaluun ryhmittelemällä yksityiskohdat, joiden tilavuus, korkeus ja materiaali ovat erilaisia ​​- nämä ovat
de Guáimaro- ja viimeistele ulkonäkö kukka-asetelmalla tuoreuden saavuttamiseksi.

Erittäin söpö

Studio suunnitteli erittäin tyylikkään pohjakerroksen pesualtaan etuosan, jossa on hienostuneita linjoja ja vanhoja vinkkejä, minkä vuoksi se unohtaa pienen tilansa. Spectacular: kaksivärisen geometrisen vedoksen magneettisuus.

Altaan, Stano. Seinähana, kirjoittanut Hudson Reed. Wynwood-paperi, Nobilisilta. Lamput, kirjoittanut Leroy Merlin.

Antiikkipeili maalattiin mustalla tavalla sen integroimiseksi koristeeksi ja yhdenmukaistamiseksi paperin ja alaosan, metro-tyyppisen, viistetyn kanssa.

Amplitudi ja selkeys

Reforminthouse-studio suunnitteli keittiön kokous- ja kohtauspaikaksi perheelle ja vierailleille. Sen keskeinen elementti: saari, jossa istuu liesi ja mukava aamiainen ja lounasbaari.

Kenay Home -laitteen kattovalaisimet Corin, Cono ja Celin, harmaata ja meripihkaa. Ulosteet, valmistaja SuperStudio. Hanat, kirjoittanut Hudson Reed.

Täysvärinen

Keittiö saa entistä suuremman näkyvyyden huonekalujen ja seinien leikkaamalla chiaroscuro. Sinertävälle sävylleen etsittiin tyylikästä vanhojen hydraulisten laattojen inspiroimaa lattiamattoa, jolla olisi mattovaikutus. Jakelusta se on jaettu kolmeen osaan: ruoanlaittosaari ja toimistobaari; pesuallas, jossa runsaasti työ- ja säilytystilaa - hyvällä paikalla seinällä enemmän
pitkät ja ilman yläkaappeja, ja edessä, kalusteineen kattoon saakka, varustettu jääkaapilla, uunilla ja mikroaaltouunilla pylväässä.

Keittiökalusteet, Studio Cuccine, työtasolla, Silestone. Kodinkoneet, Siemensiltä. Kotitalous, Habitatista. Caprice Pavement, kirjoittanut Nais!

Persoonallisuuden kanssa

Päinvastoin kuin valkoisessa, joka levittää valoa makuuhuoneessa, mukautettu kipsilevypääty ja maalattu voimakkaasti siniseksi, keskittää huomion ja korostaa sänkyä enemmän.

Se on muotoilu, joka erottuu ulottuvuuksistaan ​​ja symmetrisestä jakautumisesta, jonka muodostavat kultaiset sconces ja kolmiosa nichejä.

Reforminthouse-studion suunnittelema pääty. Tyynyt, sametti, Pepe Peñalver ja moniväriset raidat, Harlequin-allekirjoitus. Valkoinen viltti Ikeasta. Eglo Dundee-lattiavalaisin.

Leikkii värillä

Yhden olohuoneen seinän maalaaminen on erehtymätön resurssi koristelujen mukauttamiseksi, mutta lisäksi se korostaa tässä itämaisia ​​ja ovivalisteita, jalkalistat ja vanhan sivupaneelin, jotka on hankittu Wallapopin osto- ja myyntisovelluksella.

Kylpyhuoneessa

Pesuallas, Bathco, hana, Hudson Reed, huonekalut, El Corte Inglés ja matta- ja kiiltävä laatta, Peña-laatat.

Pohjakerros

Pohjakerros

Ensimmäinen kerros