Vihjeitä

Uudistaminen näkymä Välimerelle

Uudistaminen näkymä Välimerelle

Kevyet ja kadehdittavat näkymät täyttävät viehätys ja rauha Asunto sijaitsee Cap Sa Salissa, Begur. Ja nämä kaksi ominaisuutta olivat juuri niitä, jotka merkitsivat sisustussuunnittelija Pia Capdevilan suunnittelemia uudistuksia. Perinteinen talo yhdessä kerroksessa, joka muutettiin a Avoin ja laaja tila, nykyinen jakelu ja sisustus. Joillakin talon alueilla sijaitseva huomattava kattokorkeus käytettiin toisen kerroksen voittamiseen, ja se jakautui useisiin visuaalisesti kytkettyihin ympäristöihin. Pinta oli järjestetty kahteen selvästi määriteltyyn alueeseen: päivä- ja lepoaikaan.

Olohuoneessa, ruokasalissa ja keittiössä on sama tila ilman jakoa, merkittynä lattian jatkuvuudella, tummalla puisella alustalla ja suurilla ikkunoilla, joiden läpi meren syvän sininen hiipii. Keittiössä ja olohuoneessa päävärinä on valkoinen, kun taas ruokasalille valittiin eri tyyli, jossa on tummat sävyt. Parvi, joka ulottuu osan huoneesta ja se isännöi makuuhuonetta, luo taitava ja rikastuttava peli lentokoneista, valoista ja varjoista.

Ulkopinnan integrointi on vakio kaikissa talon huoneissa, ja sisustaja halusi sen olevan läsnä päämakuuhuoneessa. Tätä varten se jaettiin niin, että sekä lepoalue että kylpyhuone saivat luonnollista valoa. Ylätuolin takana portaikko - joka piilottaa lipaston kaapit - johtaa parvelle, jossa pieni toimisto sijaitsee. Kylpyhuoneen väliseinät korvattiin nerokkaalla lasikotelolla. Täysin integroituna makuuhuoneeseen, tässä tilassa on mahdollista nauttia suihkusta näköalalla. Sen koristelu on pelattu chiaroscuro; iskujen yhdistelmä, jossa verhouksessa käytetty musta liuskekivi vuorottelee valkoisten lisäysten kanssa. Lyhyesti sanottuna, uudistukseen valittujen viimeistelyjen laatu, huonekalujen tasapainoinen sijoittaminen koko talossa ja yksinkertaisten linjojen onnistunut jakaminen ovat tämän koristeprojektin määrittelevän hienostuneen tyylin tunnusmerkkejä.

Mainonta - Pidä lukemista huoneen alla, josta on näkymät

Suuret ikkunat kehystävät oleskelutilan, joka on suunniteltu hienostuneiden ja raittiiden linjojen tilaksi, ilman koristeellisia näytöksiä. Tämän vaikutuksen ylläpitämiseksi luopui suurista huonekaluista. Vain yksi sohvan takana oleva hylly tukee kirjoja ja pari kuvaa. Leposohva, myytävänä Yatiles. Pyöreä pussi, valmistettu Woodnotesista. Valkoinen viltti, Zara Home (90 €). Terassilla: Pia Capdevilan suunnittelema pöytä ja penkit, jotka on valmistettu valkoisella takomuksella. Kynttilänjalka, kuisti. PLANO>

Valitut kappaleet huoneessa

Oleskelualueella istuimet ovat muotoilumalleja, jotka herättävät kiinnostusta sisustusesineiden harrastajien keskuudessa: Le Corbusierin valmistama chester-sohva, Butterfly-nojatuoli ja LC4-kiesitiloni antavat sinulle mahdollisuuden nauttia lyömättömistä merinäkymistä vapaa-aikana. Sohva, kirjoittanut Maisons du Monde. Luonnollisesta nahasta valmistettu Immaculate Conception -tuoli. PLANO>

Kierrätetty sohvapöytä

Onnistunut rohkeuden plus: yhdistä suunnittelupalvelut palautetulla kuormalavalla tehdyllä pöydällä. Harverst-matto, villaa ja huopaa. PLANO>

Yhdistetty olohuone ja ruokasali

Raakavärisillä näytön kaihtimilla suodatetaan Costa Bravalle ominainen miellyttävä valkoinen valo, joka jakaa kaikki talon ympäristöt ikkunoiden ja visuaalisen jatkuvuuden helpottavien jakeluratkaisujen avulla. Kortiloxin kaihtimet. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lamppu (406,90 € myytävänä Luziossa).
PLANO>

Merkintätyylinen ruokasali

Pöydän tumma sävy ja tuolien rottinki saavat näkyvyyden ja tilavuuden valkoisella lavalla; kaikki huipentui maxi-kokoisella lampulla, joka on valmistettu puulaateista samalla sävyllä kuin lattia. Huonekalujen tyyli rajaa paikansa tekemällä siitä keittiöstä riippumattoman tilan. Roma-pöytä ja tuolit, kirjoittanut Bekera. Yksityishenkilöt, Filocoloresta. Ikean kynttilänjalat. Kukka-asetelma, kirjoittanut Sia. Kattovalaisin, kirjoittanut Joan Lao. Pallojakkarat, valmistaja Superstudio.
PLANO>

Keittiö avoinna ruokasalille

Massiivipuulattiat toimivat yhdistävänä elementtinä koko talossa. Valkoinen seinissä, tekstiileissä ja huonekaluissa on vastakohtana valitun savustetun tammen voimakkuudelle. Tästä syystä kaikki matot valittiin neutraaleilla sävyillä, kuten ruokasali, joka merkitsee siirtymää tilojen välillä. Päällyste Parador-yrityksestä. Matto, kirjoittanut Francisco Cumellas.
PLANO>

Puu ja valkoinen keittiö

Nolten keittiökalusteet pyökkiin, sisäänrakennetuilla kahvoilla. Silestone-työtaso, valkoinen Zeus, valmistaja Balti Cuines. Bell, Mepamsa. Keraaminen lasi, kirjoittanut Balay. PLANO>

Näkymät keittiöltä

Keittiöstä voit nauttia panoraamanäkymistä maisemaan. Sen suunnittelu perustettiin muiden tilojen mukaisesti työ- ja kokouspaikaksi, joka oli avoin ruokasalille ja olohuoneelle. PLANO>

Räätälöity makuuhuone

Portaikon alla, josta ullakolle pääsee, Pia Capdevila suunnitteli mittatilaustyönä maalatusta DM: stä valmistetun sidoksen, joka ulottuu tilaa rajoittavaan seinään. Vuodepeite ja tyynyt, kirjoittanut Maisons de Vacances. Cílim ja ruudullinen kuvioitu tyyny, luzio. PLANO>

Kaksikerroksinen makuuhuone

Makuuhuoneesta pääsee parvella, jossa toimisto sijaitsee. Sen muotoilu ja viimeistely on valittu huolellisesti, jotta ne eivät ole ristiriidassa koristeluun. Valinta taitetulla levyllä, jossa on lakattu oksidi ja puiset portaat savustetussa tammassa, kuten parketissa, tuo eleganssia ja raittiutta. Pyöreät matot ja kattovalaisin, Ikeasta. Hiuspeitto, Zara Home. PLANO>

Parvi makuuhuoneessa

Ylimmässä kerroksessa: lasipöytä kromivärillä, suunnittelija Pia Capdevila. Tarvikkeet, myytävänä Aukassa. PLANO>

Kylpyhuoneessa on oma keidas

Lasitettu kotelo määrittelee kylpyhuoneen vähentämättä luonnollista valoa. Vaikka tämä valinta on riistetty yksityisyydestä, se on voinut peittää seinät ja lattiat mustalla liuskekiinnityksellä. Jokikivien raja ylittää seinän. Pinnoitteet, neokeraamiset. Suihkualus ja näyttö, kirjoittanut Hüppe. Työtaso ja pesualtaat, kirjoittanut Balt. Taps, kirjoittanut Ramón Soler. Tarvikkeet, valmistaja Pom D'or. PLANO>

SUUNNITELMA JA IDEET

- Muunna liian lokeroitunut jakelu avoimeksi tilaksi, jotta saadaan mittarit. Lisäksi kattojen korkeus mahdollisti kolmen lasitetun ikkunan luomisen, jotka sijaitsevat osassa olohuonetta ja makuuhuoneessa. Tavoite: muuttaa ne koriste-elementteiksi, jotka luovat volyymeja.
- Suuntaa kaikki huoneet mereen ja kunnioita niiden läsnäoloa ikkunoiden kautta. Seinien puuttuminen - paitsi välttämättömät - puuttuu visuaalisesti sisätiloista ulkoapäin. Jopa kylpyhuone antaa läheisyyttä valolle, joka tulee lasiseinämien läpi.