Hyödyllinen

Tämä vanha kyläkaverna on nyt tyylikkään maalaismaisen tyylin talo

Tämä vanha kyläkaverna on nyt tyylikkään maalaismaisen tyylin talo

Javi Cabrera

Asuminen historiallisessa rakennuksessa on aina erityinen viehätys, ikään kuin voisimme todistaa kokemuksia, jotka siellä tapahtuivat kauan sitten. Ja onko se 1800-luvun taverna sen piti olla ainakin äärettömien tapahtumien kohtaus, joka on pysynyt siellä läpi kulkeneiden ihmisten muistoissa. Kuka tietää kuinka monta rakkautta on ilmoitettu ennen lasillista viiniä? Kuinka monta transsendenttia puhuu? Kuinka monta huoletonta nauraa? Sijaitsee Fornells de la Selva, pieni kaupunki lähellä Gironaa, tämä vanha kaupunki tasca Se on tällä hetkellä kaksikerroksinen talo joka yllättää tilojensa amplitudilla ja valoisuudella.

Alakerrassa on jakelu sisäänkäynnissä, toimistossa, wc: ssä, autotallissa, pesulassa ja jaetussa tilassa, jossa on keittiö, ruokasali ja olohuone. Yläkerrassa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, kylpyhuone ja aula. Uudistusprojekti alkoi seinien purkamisella nykyisestä huoneesta, muuttamalla tämä alue avoin tila, joka täyttää useita toimintoja, samoin kuin talon laajennus muutaman metrin kohti puutarhaa. Keittiön sisäänkäynnin erottamiseksi tehtiin jako huonekalujen kanssa, paikka jättää asioita kun pääset kotiin, ja tila ansaitsee pienen (ja suuren) tervetuliaisalueen vieraille.

Lattia peitettiin keraamisella puulattialla, joka kattoi koko alakerroksen, myös terassin. Javi Cabrera Javi Cabrera Javi Cabrera Keittiössä liukuovi edeltää suurta pyykkiä, joka puolestaan ​​toimii ruokakomero. Javi Cabrera Javi Cabrera Mikä uudistus! Sata vuotta vanha talo ennen ja jälkeen

Seuraava askel oli talon vanhojen kattojen talteenotto keraamisilla käännöksillä, jotka ovat tyypillisiä perinteisille katalaanilaisille taloille, jotka oli piilotettu väärien kipsikattojen yläpuolelle. Lisäksi rappauspäällysteet poistettiin myös keramiikan saavuttamiseksi, joka muodosti kodin rakenteen nykyään.

Toisaalta tikkaat oli uusittava, koska sitä oli liian kapea ja epämukava käyttää. Prosessi, joka vaadittiin aikaisemman keraamisen rakenteen muodostamiseksi ja lakkojen levittämiseen sementtiin niin, että se ei ollut niin huokoinen ja antoi mikrosementin ulkonäön.

Samoin rakennettiin TV-kaapin muodostava sementtirakenne ja puuhella. Javi Cabrera Javi Cabrera

Laajennuksen jälkeen päätettiin sijoittaa iso taittuva lasi julkisivulle, jotta hyvien sääkuukausien aikana ystävät ja perhe voivat nauttia sisä- ja ulkotiloista ilman visuaalisia rajoituksia.

Javi Cabrera Javi Cabrera Javi Cabrera
Tähän uuteen talon osaan sisältyy myös ruokasali: paikka, jossa omistajalla on paljastunut arvokas kasvistokokoelma!
Javi Cabrera Javi Cabrera Javi Cabrera

Pukuhuoneen sisällyttämiseksi makuuhuoneeseen, sänky oli järjestetty huoneen keskelle käyttämällä päätyä jakoelementtinä. Huippukokouksena valkoiset, lakatut navettaovet, joissa on musta rautatavara, ovat vastuussa vaatteiden säilytystilan antamisesta. Yllä olevassa kylpyhuoneessa päätettiin sijoittaa suihku ja kylpyamme. Ensimmäinen, suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Toinen, unohtumattomille kotitekoisen rentoutumisen hetkille.

Javi Cabrera Javi Cabrera Suihku oli tehty samasta keraamisesta kuin lattia. Javi Cabrera

Etkö pidä sitä erittäin flirttailevana ja kodikkaana uudistuksena? 😍

Sisustussuunnittelija: Cristina Puigdevall de Zenna Interiorismo Slow.

Taloja, jotka rakastuvat Perinteinen talo on kunnostettu moderniin tyyliin Tämän talon historiaa ei ole koskaan oikeasti olemassa Talo nauttia sisään ja ulos