Kommentit

Uudistus valon saamiseksi

Uudistus valon saamiseksi

Ikään kuin se olisi yllättävää illuusion temppua, tässä kerroksessa avaruuden käsitys muuttuu jatkuvasti. Jokainen ympäristö sulautuu viereiseen ympäristöön tai tulee siitä riippumattomaksi pysyvänä näkökulmajoukkona. Se ei luonnollisestikaan ole taikuutta, vaan arkkitehti Marcos Corralesin suunnittelemaa alkuperäistä uudistusta. Talo sijaitsee kaupungistumisessa Madridin laitamilla. Näkemykset olivat niin mahtavia, että Corrales integroi ne niin, että ne olivat osa sisätiloja valtavien ikkunoiden läpi.

Arkkitehti vastasi omistajien tarpeisiin, pari, jolla on kaksi lasta, ja valitsi jakelun, joka perustui liukuoviin, jotka toimivat liikkuvina väliseinä. Jos olohuone jätetään avoimeksi, se on yhteydessä ruokasaliin. Tämä puolestaan ​​toimii jakelijana lasten makuuhuoneiden toisella puolella ja olohuoneen toisella puolella. Uudet paneelit puolestaan ​​kommunikoivat olohuoneen ja toimiston kanssa, ja tämän kanssa makuuhuoneen kanssa helpottamaan pysyvää yhteyttä vanhempien ja lasten välillä.

Samaa liukuovijärjestelmää käytettiin lasten kahden makuuhuoneen erottamiseen tai liittämiseen. Uudistuksen onnistuminen johtuu myös tutkimuksesta, joka on tehty luonnollisen valon optimaalisen kierteen takaamiseksi. Katon vieressä sijaitseviin seiniin ja ikkunoihin asennettujen lasipaneelien ansiosta kirkkaus siirtyy ympäristöstä toiseen ja valaisee jopa talon keskustassa sijaitsevat tilat. Puusepäntyöt näyttelivät myös tähtien roolia uudistuksessa. Arkkitehti Marcos Corrales suunnitteli yhteistyössä Ediciones Despacio S. L: n kanssa huonekalut, kaapit ja kirjakaapit, jotka tämä yritys tuotti mittaamaan.

Lasten makuuhuoneissa yöpöydät korvaavat sisäänvedetyllä hyllyllä olevat kirjahyllyt. Niiden yläpuolella katon vieressä kulkeva mezzanine tarjoaa avaimen säilytystilan toisen kauden vaatteiden säilyttämiselle. Lisäksi seinä, jossa sänky lepää, oli suojattu päivittäisiltä hankauksilta porrastetulla pohjalevyllä, joka rajaa visuaalisesti lepoalueen ja antaa tien työalueelle. Jatkuvuuden tunteen jatkuvassa etsimisessä valkoinen väri on avainasemassa; Läsnä kankaissa, huonekaluissa ja päällysteissä, se toimii johtavana säikeenä koko talossa ja moninkertaistaa luonnollisen valon, jota halutaan.

Mainonta - Jatka lukemista alla Katse ulkomaille

Maisema integroitiin olohuoneeseen ikkunoiden kautta. Heidän alla seisoi sohva, jossa oli leposohva. Alue oli rajattu kahdella suunnittelutuolilla. Simsumin sohvat ja nojatuolit. Lamppu, ideoista Luz. Usera Useran viltti ja maljakot. BSB-matto. Tyynyt, Esteoeste ja Maison de Vacances.
LASTEN makuuhuone>
PLANO>

Yksityiskohdat, jotka koristavat tilaa

Miniatyyri nojatuoleista koristaa sohvapöydän.
LASTEN makuuhuone>
PLANO>

Mukautettu kirjahylly

Arkkitehti Marcos Corrales suunnitteli olohuoneen pisimmän seinän eteen, jossa yhdistyvät valkoiset lakatut kaapit ja hyllyt. Istuimien välissä neljä ryhmitettyä sivupöytää antaa tunteen muodostaa yhden suuremman keskikappaleen. Riippumattomina ne voidaan erottaa ja siirtää huoneen ympäri, jotta jakelu olisi joustavampaa ja toiminnallisempaa. Pöydät, Simsumilta. Kuva Abraham Lacalle. Kirjakaupan kapealla: häkki, Usera Usera ja lasimaljakoita, Bekaran. Monivärinen maalaus on maalattu perheen lasten toimesta.
LASTEN makuuhuone>
PLANO>

Olohuone ja ruokasali, yhteinen tila

Olohuoneen ja ruokasalin välisen jatkuvuuden vahvistamiseksi käytettiin kahta tehokasta koristeresurssia. Ensimmäinen on lattian sijoittaminen lattiaan siten, että kaikki säleet on suunnattu samaan suuntaan ja ilman liitoksia, jotka rajaavat jokaisen ympäristön erikseen. Toinen tapa oli käyttää valkoista väriä tietyissä kappaleissa - lattiavalaisimessa ja konsolissa olohuoneessa; ruokasalissa ripustetut tuolit ja näyttö, jotka toimivat linkkinä kahden ympäristön välillä. Jopa tarvikkeet, kuten maljakot ja astiat, vastaavat samaan koristeelliseen tavoitteeseen. Vasen: konsoli, Simsumista. Sillä maljakoita, Zara Home ja kynttilänjalka, Pointista La Ligneen.
PLANO>

Pyöreä ruokasali

Pöytä, jonka on suunnitellut Marcos Corrales yhteistyössä Ediciones Despacio S. L: n kanssa, helpottaa sujuvaa liikkuvuutta olohuoneen ja ruokasalin välillä. Lisäksi pyöreän kirjekuoren tukeva rakenne, jonka ristikko on pöydän keskellä, antaa sinun sijoittaa tuolit ympärillesi vapaasti ilman jalkoja, jotka edellyttävät kiinteää jakautumista ruokasalissa. Kartellin tuolit. Oranssi tarjotin, idästä. Maljakot, valmistajalta Batavia. Kynttilänjalat ovat Zara Home -yhtiöstä.
PLANO>

Ruokasali

Yksityishenkilöt ja vuoristoradat, länsimaista; lautasliinat Le Jacquard Françaisista ja astiat Vinçonista.
LASTEN makuuhuone>
PLANO>

Keittiö toimistolla

Leveän pinnan ansiosta huonekalut voidaan kiinnittää seiniin ja jättää keskelle täydellisen tilan pöydän sijoittamista varten päivittäiseen syömiseen. Tuolien sijaan valittiin jakkarat, joita ei ole selkänojaa ja jotka säilytetään pöydän alla ja helpottavat mukavaa liikkumista keittiössä. Pöytä ja jakkarat, Simsumilta. Matto lähettäjä Maison de Vacances. Keittiötarvikkeet ja juomat, valmistaja Vinçon.
LASTEN makuuhuone>
PLANO>

Värileikki keittiössä

Keittiö oli sisustettu valkoisilla kaapilla, joissa ei ole kahvoja ja harmaalla työtasolla, ikkunoiden, pohjaosan ja lattian puusepän kanssa. Artificio-allekirjoituskeittiö. Seinällä, kello, kirjoittanut Zara Home.
LASTEN makuuhuone>
PLANO>

Yksityiskohdat keittiössä

Kromi jakkarat on integroitu täydellisesti väripeliin. Ilmapiirin piristämiseksi käytettiin punaista kosketusta: värjätyn lehmännahan ja tarvikkeiden matolla.
LASTEN makuuhuone>
PLANO>

Lämpö makuuhuoneessa

Avain läheisyyden ja rauhallisuuden ilmapiirin saavuttamiseen oli neutraalien värien valinta: kivi ja paahdettu, animoitu hienovaraisilla nuotteilla vaaleanpunaisella alueella. Kaappi, kuten kaikki talon puusepäntyöt, lakattiin samalla seinävärillä, jotta se näyttäisi sen jatkeelta, ihanteellinen ratkaisu pieniin tiloihin. Korostaa työn päätä ja pohja vain hyllynä. Lisäksi siihen asennettiin seinätuppi, joka mahdollistaa pöydien pinnan pitämisen puhtaana. Kääntyvä pellavapeite ja sulkatyyny, valmistaja Maison de Vacances. Burgundinvärinen viltti on Zara Home -yhtiöstä. Päätypuolella kaksi maalari Carlos Arriagan maalausta.
LASTEN makuuhuone>
PLANO>

Vapaa kulku valoon

Makuuhuoneen ja alla sijaitsevan toimiston väliin asennettiin lasitettu paneeli, joka mahdollistaa visuaalisen kommunikoinnin molemmissa huoneissa ja luonnollisen valon kulkemisen tilasta toiseen. Paneeli pukeutunut kaihtimeen yksityisyyden varmistamiseksi tarvittaessa. Sen alapuolella valmistettiin räätälöity kirjakauppa käyrästä liikkuvuuden helpottamiseksi makuuhuoneessa. Kartell-tuoli. Kirjakaupassa sängyn juurella, valkoinen maljakko, Habitat.
LASTEN makuuhuone>
PLANO>

Eklektinen kylpy

Sen viehätys piilee tyylien sekoituksessa. Lentotasoon upotettu pesuallas ja suihkusta erottava hapan lasiseula ovat moderneja. Niiden vieressä maalaismainen jakkara, itämainen matto ja brodeeratut pyyhkeet muodostavat intiimin tilan, joka ei jätä ketään välinpitämättömäksi. Kalusteikkuna kiinnittää huomiota peiliin: katon reunaan asennettu vaakasuora muotoilu, joka antaa ylimääräisen luonnollisen valon pääsyn kylpyhuoneeseen. Jakkara, Bataviasta. Pyyhkeet, La Rueca. Crabtree & Evelyn, hygieniatuotteet ja kosmetiikka.
LASTEN makuuhuone>
PLANO>

UUDISTUSJÄRJESTELMÄ

Jokainen tuuma on hyödynnetty täysimääräisesti, koska käytävät poistettiin käytännössä. Ruokasali toimii jakelijana, josta pääsy olohuoneeseen ja makuuhuoneisiin.


Video: From Birmingham New Street railway station to Manchester Piccadilly - train in the UK (Joulukuu 2020).