Vihjeitä

Sisällä vai ulkopuolella? Talo asua maisemassa

Sisällä vai ulkopuolella? Talo asua maisemassa

Arkkitehtien projekti Joan Ramon Pascuets ja Mònica Mosset (Narch) Caldersissa (Barcelona) se parantaa asumisen ja luonnollisen ympäristön välistä suhdetta. Tontti sijaitsee kaupunkikeskuksen reunalla ja sieltä on upeat näkymät Sant Llorenç del Munt i l'Obacin luonnonpuisto. Tämä asumisen ja ympäristön suhde sisä- ja ulkopuolella ei rajoitu visuaaliseen havaintoon, vaan ulottuu myös tilojen käyttöön. Omistajaperhe voi liikkua vapaasti talon sisä- ja ulkotilojen välillä ja nauttia vierailustaan ​​vuorokaudenajasta, vuodenajasta ja säästä riippuen. ”Idea - Pascuets selittää - oli perustaa jatkuva suhde ihmisten ja luonnon välillä, antavat asukkaille maksimaalisen liikkumisvapauden ja laimentavat rajan talon, puutarhan ja maiseman välillä. "

Monikäyttöiset tilat

Oleskelualue sijoitetaan kaksinkertaiseen korkeuteen; Sisätilassa on iso kaksoisikkuna. Makuuhuoneet sijaitsevat taaksepäin muutaman metrin päässä julkisivusta ja luovat galleria-huvimajan liukuvan ikkunajärjestelmän avulla, joka antaa talon avata kokonaan puutarhaan. Tontin epätasaisuuden vuoksi keittiö, oleskelutila ja makuuhuoneet sijaitsevat pohjakerroksessa, josta on suora yhteys puutarhaan; kun taas studio ja autotalli sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa, jalankulkijoille ja tielle.

Julkisivun ja sisustuksen estetiikka on tarkoituksella "keskeneräinen", Sekä hankkeen arkkitehtonisessa vaihtoehdossa, joka etsii äärimmäistä olennaisuutta, että budjettirajoituksissa, joten se on varmistettu käyttäjän mukavuus ja maksimaalinen energiatehokkuus.

Taloon asennettiin liukuva järjestelmä, joka pystyi avaamaan talon ja ylläpitämään samalla optimaalista eristystä ja turvallisuutta. L valittiinIkkunat Galene de Technal, jotka mahdollistavat suurten kiteiden asentamisen ja varmistavat helpon ohjattavuuden nostojärjestelmänsä ansiosta. Galenella on myös kulmasulkemisratkaisu, joka sopii erinomaisesti avoimen kulman ratkaisemiseen. Ensimmäisessä kerroksessa alumiiniprofiilien visuaalinen vaaleus Technal Soleal -järjestelmä, jossa yhdistyvät eristävä suorituskyky ja hienostunut estetiikka.

www.technal.es

Mainonta - lue eteenpäin Asumisen ja ympäristön suhde

Talo muodostaa pysyvän visuaalisen yhteyden sisä- ja ulkopuolelta; säännöllinen suuntaissärmi, eli talo on suljettu pohjoiseen ja itään, ja täysin avoin puutarhaan ja maisemaan etelään ja länteen.

Enemmän ikkunoita kuin seiniä

Alumiiniset puusepät asennetaan seinästä seinään ja lattiasta seinään, ja se tuottaa näkökulmasta avoimen julkisivun.

Yhteydessä luonnonpuiston kanssa

"Olemme jatkuvasti yhteydessä luontoon", selittää omistaja, "ja näemme kuinka aika muuttuu ja miten vuodenajat kulkevat."

Avoin maisemaan

Talon muodollinen vaaleus saavutetaan vaakasuorien betonilaattojen ja teräspilarien rakenteella, joka vapauttaa tilan ja eliminoi väliseinät, luomalla visuaalisen jatkuvuuden ja laimennetut rajat.

Eri tasot

Kaksi kerrosta, jotka ovat jakautuneet alalle 240 m2, yhdistetään kevyellä teräsportaalla.

Monitoimitilat

Autotalli, joka on avoinna maisemaan kolmelta puolelta, muuttuu monitoimiseksi tilaksi, kuten talon muut huoneet. Eri käyttökohteita, joihin kuuluu katettu kuisti tai lasten leikkihuone.

Älykäs ja edullinen arkkitehtuuri

Talon suunta, seinien ja katon eristysmateriaalit, korkean lämmönkestävyyden omaavat kotelot ja vähäpäästöiset lasit sallivat tämän tehokkuuden ja ovat saavuttaneet, että talolla on A-energiatehokkuusluokka.

Technal-kotelot

Technal Galene -ikkunoiden avulla voit asentaa erittäin hallittavissa olevia suuria kiteitä nostojärjestelmänsä ansiosta. Ja Technal Soleal -järjestelmän alumiiniprofiilien visuaalinen vaaleus yhdistää eristävän suorituskyvyn ja hienostuneen estetiikan.