Vihjeitä

Kaksipuolinen parvi, estetiikka

Kaksipuolinen parvi, estetiikka

tämä duplex kattohuoneisto lähellä Barcelonaa ensi-ilta modernin kuvan ja ylellisten ympäristöjen kanssa mukavuutta uhraamatta. Sen omistajat, pari, jolla on kaksi lasta, tilasivat uudistuksen sisustussuunnittelija Mónica López Andreu ja arkkitehti Miguel Ángel Carretero, Ezero Arquitectos. Hänen halunsa oli saada talo, jossa on avoimia ja valoisia tiloja, joissa aikuiset ja lapset viettävät eniten aikaa yhdessä päivän aikana, vaikka kukin niistä kehittää erilaisia ​​toimintoja. Siksi uudistus perustui Luo suuri monitoimihuone alakerrassa. Siinä oleskelu- ja ruokailutilan lisäksi he loivat suuren työalueen ja keittiön, joka oli varustettu suurella niemimaalla.

Ylimmässä kerroksessa, johon pääsee a näyttävän suunnittelun kierreportaat, Makuuhuone, kylpyhuone, pukuhuone ja leikkipaikka lapsille sijaitsevat. Jälkimmäisestä alkaa toinen portaikko, joka yhdistää sen parvi käytössä lasten makuuhuoneena. Mitä koristeeksi, mänty puu linkkinä kolmen kerroksen ja sen kaikkien ympäristöjen välillä. Kaikissa huoneissa on mäntyparketti ja lisäksi erotettu pystysuorilla säleillä samassa viimeistelyssä. Jopa niemimaan työtaso on myös tehty tästä materiaalista.

Männyn vieressä, valkoinen on tärkein väri projektissa. Seinät, katto ja suurin osa huonekaluista loistavat ja levittävät talon runsasta luonnollista valoa; vaikka vältettäisiin lineaarinen sisustus, se pätettiin erilaisilla harmaat sävyt ja oranssi kosketus. Suunnittelijakalusteet ja pitkäkarvaiset matot ovat myös avainasemassa valkoisen yhtenäisyyden rikkomisessa, energisoimalla sisustus ja antamalla ympäristöille hienostuneempi ja yksinoikeudella ilmaa.

Mainonta - Pidä lukemista alkuperäisen salin alapuolella

Useat puiset liuskat muodostavat viileän väliseinän, joka erottaa salin olohuoneesta häiritsemättä luonnollisen valon kulkua. Se tehtiin mäntypuusta, ikään kuin se olisi maan jatke. Vaihe, kirjoittanut Leroy Merlin. Peilin on suunnitellut Mónica López Andreu.

Avoin huone

Tämän ullakkouudistuksen yhteydessä väliseinät poistettiin, jotta muodostettaisiin suuri huone, jossa oli useita ympäristöjä, jotka sallivat samanaikaisesti käyttää erilaisia ​​aktiviteetteja koko perheelle, parille, jolla on kaksi lasta. Siksi kirjahuoneen viereen oli varattu alue aulaan, jotta paikannettaisiin pöytäpöytä. Sen vieressä muotoiltu nojatuoli merkitsee erottelua alueen ja olohuoneen välillä. Sisustussuunnittelu, Mónica López Andreu. Arkkitehti, Miguel Ángel Carretero.

Alkuperäinen sohvapöytä

Sohvapöytä tuo huoneeseen persoonallisuuden hauskan ja alkuperäisen suunnittelunsa ansiosta. Sohvapöytä, suunnittelija Mónica López.

Asumis- ja työalue

Nykyisen tyylin kalusteet, joissa on pehmeät ja pyöristetyt muodot, pitkäkarvaiset matot ja hallitseva valkoinen väri antavat visuaalisen jatkuvuuden olohuoneelle ja työalueelle. Tuolit, hankittu Eskandalissa. Flexo oranssi, valmistaja Corium Casa. Matot: valkoiset, B&B: stä; ja harmaa, kirjoittanut Francisco Cumellas. Kaihtimet, kirjoittanut Leroy Merlin.

Integroitu ruokasali

Sisustussuunnittelija sijoitti ruokasalin seinälle ja piilotettu useiden verhojen taakse ylimääräisiä säilytyshyllyjä. Hänen puolellaan jättäen laajan askeleen liikkuvuuden helpottamiseksi sijoittautui kokoontumisalueelle. Jääkaappi, Smeg.

Kokoonpanovyöhyke

Vuodesohva, kiinteä Themes V, harmaalla ja beigellä tyynyllä, Filocolore; ja oranssilla painatus, B&B: ltä. Huopa, valmistaja Velafusta. Mónica López Andreun suunnittelema sohvapöytä kiiltävällä lakalla. Woodnoten-pussi, paperia ja puuvillaa.

Integroitu keittiö

Parvi-estetiikan mukaisesti keittiö on integroitu olohuoneeseen ilman sitä erottavia väliseiniä. Se on iso niemimaa, joka on varustettu valkoisilla huonekaluilla ja puisella työtasolla, joka toistaa koko huoneen koristeellisen rakenteen. Sisustussuunnittelija Monica Lopez Andreun suunnittelema keittiö, jossa Ikea-huonekalut ja -laitteet, Whirlpool. Morosoilta saadut yliluonnolliset lasikuidusta ja polypropeenista valmistetut tuolit, hankittu Arkitecturassa. Kattovalaisimet 172, muovattua PVC: tä, myytävänä Biosca & Boteyllä.

Niemimaan keittiö

Keittiön suunnittelu on menestys, joka saavuttaa tavoitteen jakaa perheen aika kulinaarisiin tehtäviin. Niemimaa, suuri, mutta verrannollinen pohjakerroksen leveyteen, tarjoaa runsaan työpinnan menettämättä silmäkontaktia huoneen muihin ympäristöihin. Jopa keittoalueella, jossa takaosa käännetään ruokasaliin, ongelma ratkaistaan ​​peilin etuosalla, joka syvimmän optisen tehon luomisen lisäksi moninkertaistaa luonnollisen valon.

Lasten makuuhuone unelma

Lasten makuuhuone sijaitsi ullakkoparvella, jossa on luonnollinen valo ja ilmanvaihto kattoikkunan läpi. Alueella, jolla katto on alempi, kierreportaat erottivat, lasten sängyt sijoitettiin suoraan lattialle. Tällä tavalla saavutetaan korkeus ja ilmapiiri saa epävirallisemman ilman.

Leikkialue

Yläkerrassa ullakolla oli runsaasti tilaa lapsille leikkiä varten. Tämä on visuaalisesti kytketty parvella, jossa heidän sänkynsä sijaitsi, puisilla säleillä varustetun väliseinän kautta. Pöytä ja tuolit, Barruguet. Liitutaulun sisustussuunnittelija. Matto, Lorena Canalsilta.

Suunniteltu ja toimiva portaikko

Kierreportaat männyn vieressä ovat yksi talon tunnusmerkeistä. Se ylläpitää samaa esteettistä kieltä kuin muu talo, ja siksi se on helppo integroida sisustukseen. Kohokohtiin kuuluu elementtejä, kuten kaareva puinen kaite, joka tyylittää sen, samoin kuin lentävät askelmat ja terän teräskaapelit, avaimet sen visuaalisen painon keventämiseksi. Sen yläpuolella kattoikkuna takaa luonnollisen valon pääsyn ylemmään kerrokseen päivän aikana. Säästämällä sähkönkulutusta ja helpottamalla luonnollista ilmanvaihtoa, se tekee tikkaiden käytöstä turvallisempaa.

Päämakuuhuone

Ilman huonekaluja tai häiriötekijöitä matalasta sängystä tulee päämakuuhuoneen päähenkilö. Avaimet: se on keskitetty kahdella seinävalaisimella ja joillakin sivupöydillä. Sen pukeutumiseksi valittiin tekstuurien sekoitus ja hänen jalkoihinsa laitettiin miellyttävä matto, joka kutsuu sinua ottamaan kengät pois. Appliques Tolomeo Faretto, valmistaja Artemide, ostettu Biosca & Boteyltä. Samettipeite, sininen viltti, valkoinen peitto, tyynyt ja pussi, valmistaja Filocolore. B & B-matto.

Erittäin henkilökohtainen kylpyhuone

Pyöreä peili, jalokivilamppu, marmorinen pesuallas ja siniset lakatut huonekalut antavat kylpyhuoneesta ainutlaatuisen tilan. Lisäksi se on lämmin ja sopusoinnussa muun talon kanssa, ja mäntypuun on keskeinen materiaali sen sisustuksessa. Sisustussuunnittelijan suunnittelemat huonekalut, kiiltävälakkaa DM ja tammea. Marmorinen pesuallas Gunni & Trentinossa. Lamppu Caboche, kirjoittanut Foscarini, julkaisussa Biosca & Botey. Pyyhkeet, valmistajalta Filocolore. Hyllyt, kirjoittanut Ikea.

Talosuunnitelma ja ideat

Patio-seinälle, keittiön taakse, asennettiin läpikuultava lasikotelo, joka takaa valon pääsyn ja estää näkymiä, joita mikään ei tuo sisätiloihin. Siinä yhdistyvät kiinteät elementit suureen keskiikkunaan, joka tarjoaa luonnollisen ilmanvaihdon.
Suuntaa antavat hinnat LATAA>